Libnet.ro
UNICEF

17:00

Anastasiu: Un tanar care iubeste pleaca pentru mai multi bani? Nu, nu pleaca. Cand esti indragostit, ramai

Hotnews Hotnews,
 Anastasiu: Un tanar care iubeste pleaca pentru mai multi bani? Nu, nu pleaca. Cand esti indragostit, ramai

Principalii vinovati pentru lipsa fortei de munca din Romania sunt oamenii de afaceri, nu statul, pentru ca noi ne-am obisnuit sa tot asteptam sa ni se dea, a declarat, marti, intr-o conferinta de specialitate, Dragos Anastasiu, presedintele Camerei de Comert Romano-Germana AHK Romania), potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Dorel loveste din nou! Cum au fost filmati mai multi muncitori in plina strada. VIDEO

Va mai amintiti reclamele la alcool cu Dorel, in care se scotea in evidenta destoinicia, dar in acelasi timp si superficialitatea muncitorilor de pe santier? Internetul s-a umplut de filmari cu Dorel de atunci si pana acum, de la cei care au adormit la locul de munca, pana la cei care au intrat in post [] .

Turcia: Mai multi responsabili ai birourilor de vot din Istanbul au legaturi cu o organizatie terorista / Partidul lui Erdogan pierduse recent cel mai mare oras din Semiluna

Autoritatile din Turcia au stabilit ca mai multi responsabili ai birourilor de votdin Istanbul, oras pierdut de partidul lui Erdogan la alegerile locale de luna trecuta, au legaturi cu o organizatie.

Mii de persoane au fost CHEMATE la Politie pentru ca au cumparat tutun pe Internet. Ce sanctiuni le-au fost aplicate

Aproximativ 2. 500 de persoane din toata tara s-au trezit, peste noapte, ca sunt cercetate penal dupa ce au cumparat in urma cu mai multi ani tutun vandut pe Internet de catre un barbat din Alba Iulia, relate.

Incep platile dividendelor in 2019. Calendarul complet si companiile care isi rasplatesc cel mai bine actionarii

Companiile listate incep luna aceasta sa distribuie dividende din profitul inregistrat in 2018, cele mai generoase fiind BRD si Romgaz. Banca isi rasplateste actionarii cu un randament cumulat de 12,2%, adica de 12 ori mai mult decat dobanda de 1% pe.

[P] Totul pentru mai putin, de la Telekom!

Cele mai recente studii Telekom au aratat ca majoritatea clientilor de telecomunicatii din Romania prefera simplitatea in ceea ce priveste produsele si serviciile si, in plus, se asteapta ca toate serviciile sa le primeasca intr-un singur pachet.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )