Libnet.ro
UNICEF

07:30

Ancheta la Maternitatea din Piatra-Neamt dupa moartea unui bebelus

România Liberă România Liberă,
Ancheta la Maternitatea din Piatra-Neamt dupa moartea unui bebelus

Ancheta de proportii la Maternitatea de la Piatra-Neamt dupa ce un bebelus a murit la cateva zile dupa nastere, iar fratele lui geaman s-a imbolnavit. Inspectorii de Sanatate Publica vor sa stie daca a fost vorba despre o infectie luata de la spitalm informeaza DIGI24. continuă pe România Liberă

Ancheta la Maternitatea din Piatra-Neamt dupa moartea unui bebelus

Ancheta de proportii la Maternitatea de la Piatra-Neamt dupa ce un bebelus a murit la cateva zile dupa nastere, iar fratele lui geaman s-a imbolnavit. Inspectorii de Sanatate Publica vor sa stie daca a fost vorba despre o infectie luata de la spital, informeaza DIGI24.

Tragedie cumplita la Spitalul de Urgenta din Piatra Neamt. Un bebelus a murit, iar fratele sau geaman este in stare grava. Cum a fost posibil

Parintii a doi gemeni nascuti prematur in Spitalul de Urgenta din Piatra Neamt, trec printr-o drama cumplita dupa ce, unul dintre cei doi micuti a murit iar celalalt se afla in stare grava,.

Ancheta la Maternitatea din Piatra Neamt. Inspectorii DSP au revenit la spital sa caute bacteria Klebsiella

Directia de Sanatate Publica Neamt a declansat luni, 25 iulie, un control in Sectia Nou-Nascuti a Spitalului Judetean dupa scandalul declansat in urma mortii unui bebelus.

Un bebelus a murit la Spitalul din Piatra Neamt, iar fratele sau geaman a fost transferat la Iasi. Medic: Este infectie nosocomiala, cu Klebsiella

Un bebelus nascut prematur a murit la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) din Piatra Neamt, iar fratele sau geaman a fost transferat, in urma solicitarii parintilor, la un spital din Iasi, in prezent starea acestuia fiind stabila. Reprezentantii spitalului iesean spun ca bebelusul ar avea o infectie intraspitaliceasca, cu Klebsiella.

Piatra Neamt: Un bebelus a murit, iar fratele sau geaman s-a imbolnavit. Parintii acuza medicii de neglijenta si indiferenta (VIDEO)

Acuzatii dure aduse medicilor de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt. Un nou-nascut a murit, iar fratele sau geaman s-a imbolnavit, dupa ce copiii, nascuti prematur, au fost internati la terapie.

Alerta la Milano! Mai multe statii de metrou, evacuate dupa descoperirea unui pachet suspect (VIDEO)

Statia centrala de metrou din orasul italian Milano a fost evacuata de urgenta dupa descoperirea unui pachet suspect, potrivit informatiilor postate de mai multi martori de la fata locului pe paginile.

Spectacol si adrenalina la concursul Tare ca Piatra. Curse de coborare cu bicicleta pe traseu accidentat la Piatra Neamt

La Piatra Neamt va avea loc in acest week-end 23-24 iulie), a 11-a editie a festivalului national Tare ca Piatra. intrecerile vor avea loc pe muntele Cozla si in centrul orasului.

Dan Negru, comentariu sfasietor dupa moartea lui Radu Beligan

Vedeta Antenei 1, Dan Negru, ofera o observatie cutremuratoare dupa disparitia unora dintre marii actori ai Romaniei. intr-o postare pe Facebook, Negru face o paralela intre lumea celor ce dispar.

Alerta de securitate la Londra: Autoritatile au inchis o statie de metrou dupa descoperirea unui autovehicul suspect

Alerta de securitate la metroul londonez. Autoritatile britanice au inchis statia de metrou Golders Green dupa descoperirea unei masini suspecte in apropiere, conform Reuters, conform NEws. ro -stire in curs de actualizare--.

Gigi Becali, reactie violenta dupa fuga unui jucator de la Steaua

Algerianul Jugurtha Hamroun a refuzat sa participe duminica la antrenamentul tactic dinaintea meciului cu Sparta Praga de marti, el alegand sa plece din cantonamentul Stelei, lucru care i-a adus deja o aspra pedeapsa, sc.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )