Libnet.ro
UNICEF

08:15

Andreea Marin, anunt surpriza despre relatia cu iubitul ei, Adrian Brancoveanu. Ce spune despre cea de-a patra casatorie

Playtech Playtech,
Andreea Marin, anunt surpriza despre relatia cu iubitul ei, Adrian Brancoveanu. Ce spune despre cea de-a patra casatorie

In 2016, vestea ca mariajul ei cu Tuncay ozturk a ajuns la final, dupa alte doua divorturi, a socat pe multi, mai ales ca relatia lor nu dadea semne ca ar scartai. Nu a trecut multa vreme si ranile s-au vindecat, iar Zana a lasat din nou cale libera spre inima ei. Parca de nicaieri, . continuă pe Playtech

Andreea Marin, in lacrimi la tv. Ce a facut pe vedeta TVR sa izbucneasca in plans

Cu o experienta de aproape trei decenii in televiziune, Andreea Marin a izbucnit in plans, la TV. Ce spune vedeta de la TVR despre momentul care a emotionat-o atat de mult?! Andreea Marin nu s-a mai putut abtine si a izbucnit in plans Desi are o experienta de 27 de ani in fata camerelor si .

Andreea Marin si-a schimbat total viata. Transformarea spectaculoasa a vedetei de la TVR

Andreea Marin a povestit in emisiunea Pretuieste viata, ca totul a luat o noua turnura pentru ea, dupa ce avea sa-l intalneasca pe Kutay Toga, cel care a reusit sa ii calauzeasca pasii spre cunoasterea de sine. Andreea Marin si-a schimbat total viata Prezentatoarea de televiziune a spus ca eperienta samanica i-a schimbat total viata.

De ce a revenit, de fapt, Andreea Marin la TVR. Ce a explicat vedeta

Revenirea Andreei Marin pe sticla, chiar in cadrul postului care a consacrat-o, TVR, a fost o veste uimitoare pentru publicul ei, care o astepta de multa vreme acasa. Nu exista nu se poate este titlul emisiunii, fiind vorba tatalui ei, devenita ulterior motto-ul vietii sale. Dar nu nostalgia spectacolului in direct sau adrenalina transmisiunilor live .

Priscilla Presley, amanunte nestiute despre relatia cu Elvis. Ce ii facea starul

Despre viata lui Elvis Presley continua sa se faca numeroase speculatii. Zeci de ani mai tarziu, stilul sau de viata este inca hrana pentru barfe. intr-o carte, Joel Williamson il acuza pe Regele Pop ca a avut relatii sexuale cu fete minore, mai precis cu copiii de 14 ani. Priscilla Presley a incercat sa faca lumina si sa vorbeasca despre relatia pe care a avut-o cu superstarul.

Andreea Marin, destainuiri tulburatoare. Cum se intelege fiica ei, Violeta, cu Adrian, partenerul ei de viata

A revenit pe sticla, acolo unde se simte acasa, la TVR. Despre noua emisiune, dar si despre viata ei, care s-a construit frumos dincolo de sticla, am vorbit in acest interviu plin de entuziasmul noului inceput.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )