Libnet.ro
UNICEF

07:15

Andreea Marin a purtat cea mai transparenta bluza. Fanii au reactionat: Arati super, dar arati cam mult - FOTO

Antena3 Antena3,
Andreea Marin a purtat cea mai transparenta bluza. Fanii au reactionat: Arati super, dar arati cam mult - FOTO

Andreea Marin a purtat cea mai transparenta bluza, la un eveniment la care a participat zilele trecute. Vedeta a publicat imaginea pe contul de Instagram, iar prietenii virtuali au reactionat. continuă pe Antena3

Andreea Marin, aparitie neasteptata. Cum arata vedeta fara pic de machiaj

Andreea Marin a imbratisat un stil de viata sanatos pe care il intretine cu mult sport si o dieta pe masura. Recent, vedeta de televiziune a postat pe contul ei de Instagram o fotografie.

PMB: A inceput jurizarea lucrarilor inscrise in concursul Cea mai frumoasa fatada

Primaria Municipiului Bucuresti PMB), prin Arcub, a inceput jurizarea lucrarilor inscrise in concursul Cea mai frumoasa fatada, aceasta urmand sa se incheie pe 31 august. Castigatorii vor fi anuntati pe 8 septembrie.

Am avut cea mai buna vacanta de familie. Director de la The New York Times, despre concediul petrecut in tara noastra: De ce Romania? Pentru ca aici gasiti...(FOTO)

Am avut cea mai buna vacanta de familie. O directoare de la The New York Times si-a petrecut o saptamana in Romania, impreuna cu sotul si cei trei copii. Dionne Searcey,.

HTC cauta solutii pentru a iesi din criza. Ar putea vinde business-ul de realitate virtuala, iar cea mai radicala varianta ar fi vanzarea intregii companii

HTC Corp, producatorul de smartphone-uri care acum cativa ani avea 10% din piata mondiala, cauta solutii pentru a se redresa si ia in calcul sa vanda divizia de realitate virtuala Vive, scrie Bloomberg. Cea mai radicala varianta ar fi ca intreaga companie sa fie cumparata, insa este putin probabil ca asa ceva sa se intample. HTC avea acum cativa ani 10% din piata smartphone-urilor, dar acum are sub 2%. Vanzarile au scazut de la peste 150 milioane unitati in 2011, la sub 30 milioane anul trecut, insa este drept ca valoarea medie a unui telefon vandut a crescut mult.

O directoare de la The New York Times a povestit cum a decurs o saptamana in Romania: de ce crede ca a fost cea mai buna vacanta de familie

Directoarea pentru Africa de Vest a publicatiei The New York Times a povestit intr-un amplu articol cum a decurs excursia in Romania, dezvaluind motivele pentru care la final a concluzionat ca a fost cea mai buna vacanta de familie pe care a avut-o pana acum.

CSM Bucuresti vinde tricouri cu cea mai buna jucatoare a lumii. Cat te costa sa ai echipamentul Cristinei Neagu

CSM Bucuresti a transferat-o in aceasta vara pe Cristina Neagu, de trei ori cea mai buna jucatoare a lumii 2010, 2015, 2016).

Shop Einstal magazinul de pompe submersibile cu cea mai mare varietate de modele (P)

Principalele resurse de apa dulce exploatate de om sunt cele subterane si de suprafata. in cazul celor dintai, cea mai buna solutie pentru extragere o reprezinta pompele submersibile. De ce? Aceasta re.

Pro TV va pune online, la liber, pe Protv.ro cea mai mare parte a continutului sau video, inclusiv materiale exclusive. Ramane functional si Voyo. Protvplus.ro se va inchide

Cea mai mare parte a show-urilor Pro TV vor fi disponibile online, la liber, pe site-ul Protv. ro de la finele acestui an, a anuntat joi, in cadrul eveniment dedicat lansarii grilei de toamna si rebrandingului posturilor din grup, Hendrik von der Linden, COO Pro TV. Grupul media a anuntat ca intentioneaza sa-si intensifice activitatea in mediile digitale, atat prin site-urile existente, cat si prin noi proiecte. Viitorul Protv. ro va oferi si continut exclusiv online.

Cea mai scazuta temperatura din tara in zonele locuite: minus o,3 grade Celsius

Mercurul termometrelor a coborat joi dimineata, la Miercurea Ciuc, pana la minus 0,3 grade Celsius, aceasta fiind cea mai scazuta temperatura din tara, in zonele locuite, potrivit meteorologilor. Acestia vin si cu vesti bune: incepand de astazi vremea se incalzeste in toate regiunile.

Cea mai scazuta temperatura din tara in zonele locuite: minus 0,3 grade Celsius

Mercurul termometrelor a coborat joi dimineata, la Miercurea Ciuc, pana la minus 0,3 grade Celsius, aceasta fiind cea mai scazuta temperatura din tara, in zonele locuite, potrivit meteorologilor. Acestia vin si cu vesti bune: incepand de astazi vremea se incalzeste in toate regiunile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )