Libnet.ro
UNICEF

01:05

Andreea Mitu s-a CALIFICAT in sferturi, la BRD Bucharest Open

România Liberă România Liberă,
Andreea Mitu s-a CALIFICAT in sferturi, la BRD Bucharest Open

Jucatoarea Andreea Mitu, locul 78 WTA, a invins-o, joi, pe Sorana Cirstea, 165 WTA si beneficiara unui wild card, scor 5-7, 6-2, 6-4, si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului BRD Bucharest Open. continuă pe România Liberă

Andreea Mitu s-a calificat in sferturile de finala ale BRD Bucharest Open

Andreea Mitu s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului BRD Bucharest Open, anunta Agerpres. Mitu a invins-o in optimi pe Sorana Cirstea cu scorul de 5-7, 6-2, 6-4. in sferturile de finala, Mitu o.

Andreea Mitu s-a calificat in turul doi la turneul BRD Bucharest Open

Jucatoarea Andreea Mitu s-a calificat in turul doi la turneul BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o, cu scorul de 1-6, 6-3, 6-3, pe sportiva germana Annika Beck, scrie Mediafax. Andreea Mitu,.

Veste buna pentru iubitorii de tenis: Andreea Mitu s-a CALIFICAT in optimile turneului BRD Bucharest Open

Jucatoarea romana de tenis, Andreea Mitu, s-a calificat, marti seara, in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open WTA), care are loc la Arenele BNR din Capitala.

Andreea Mitu, calificata in optimile turneului BRD Bucharest Open

Jucatoarea de tenis Andreea Mitu s-a calificat, marti seara, in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open WTA), dupa ce a invins-p de germanca Annika Beck, a opta favorita, cu 1-6, 6-3, 6-3.

Sorana Cirstea explica de ce a pierdut meciul cu Andreea Mitu

Jucatoarea de tenis Sorana Cirstea a declarat, joi seara, dupa ce a fost eliminata de Andreea Mitu in turul doi la BRD Bucharest Open, ca faptul ca nu a servit cum trebuie a facut diferenta.

FOTOGALERIE BRD Bucharest Open: Andreea Mitu, in sferturi dupa ce s-a impus in duelul romanesc cu Sorana Carstea

Andreea Mitu s-a calificat, joi, in sferturile de finala de la BRD Bucharest Open, dupa ce a castigat o partida spectaculoasa, de trei seturi, cu Sorana Carstea. Meciul care a durat doua ore si 22 de minute a impartit spectatorii de pe Arena Centrala in doua tabere, cele doua sportive fiind apreciate atat pentru tenisul jucat, dar si pentru aspectul fizic.

Andreea Mitu a castigat duelul cu Sorana Cirstea si e in sferturi la BRD Open

Andreea Mitu s-a calificat in sferturile de finala la BRD Bucharest Open 2015, dupa ce a castigat duelul romancelor, cu Sorana Cirstea.

Alexandra Dulgheru s-a calificat in optimile BRD Bucharest Open

Jucatoarea de tenis Alexandra Dulgheru, locul 48 WTA si cap de serie numarul 5, s-a calificat in optimile turneului BRD Bucharest Open, dupa ce a trecut de sportiva chineza Shuai Zhang China), locul 166 WTA, scor.

Sorana Cirstea s-a calificat in optimi la BRD Bucharest Open

Jucatoarea de tenis Sorana Cirstea, locul 165 WTA si beneficiara a unui wildcard, s-a calificat in optimile de finala la BRD Bucharest Open, dupa ce a trecut de Sesil Karatanceva Bulgaria), locul 96 WTA, scrie.

Monica Niculescu s-a calificat in optimi la BRD Bucharest Open

Monica Niculescu s-a calificat, marti, in optimile turneului de tenis BRD Bucharest Open, scrie Agerpres. Niculescu a castigat marti, in runda inaugurala, meciul maraton impotriva Anei Bogdan, cu 6-2, 5-7, 6-2.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )