Libnet.ro
UNICEF

11:00

FOTOGALERIE BRD Bucharest Open: Andreea Mitu, in sferturi dupa ce s-a impus in duelul romanesc cu Sorana Carstea

Hotnews Hotnews,
 FOTOGALERIE BRD Bucharest Open: Andreea Mitu, in sferturi dupa ce s-a impus in duelul romanesc cu Sorana Carstea

Andreea Mitu s-a calificat, joi, in sferturile de finala de la BRD Bucharest Open, dupa ce a castigat o partida spectaculoasa, de trei seturi, cu Sorana Carstea. Meciul care a durat doua ore si 22 de minute a impartit spectatorii de pe Arena Centrala in doua tabere, cele doua sportive fiind apreciate atat pentru tenisul jucat, dar si pentru aspectul fizic. continuă pe Hotnews

FOTOGALERIE BRD Bucharest Open: Andreea Mitu, calificare superba in turul doi dupa ce a pierdut primul set cu Annika Beck

Condusa cu 1-0 la seturi de Annika Beck favorita numarul opt), Andreea Mitu a avut o revenire superba, reusind sa se califice in turul doi al turneului BRD Bucharest Open. A fost 1-6, 6-3, 6-3 pentru Andreea, dupa o partida care a durat o ora si 54 de minute disputa a fost intrerupta in mai multe randuri de ploaie).

BRD Bucharest Open: Andreea Mitu si alte cinci romance, la fileu. Programul zilei de luni

Turneul de tenis de categorie WTA International BRD Bucharest Open debuteaza, luni, cu primele meciuri de pe tablourile principale de simplu si dublu. Sase romance vor evolua in prima zi a turneului feminin de tenis de la Bucuresti.

FOTOGALERIE BRD Bucharest Open: Sorana Carstea, in turul doi dupa o victorie scurta cu Sesil Karatanceva

Sorana Carstea wild-card) s-a calificat, miercuri, in turul doi al BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o fara prea mari emotii pe Sesil Karatanceva, din Bulgaria, scor 6-2, 6-2. Partida ar fi trebuit sa aiba loc marti, dar a fost reprogramata de organizatori din cauza ploii si a intunericului.

FOTOGALERIE BRD Bucharest Open: Monica Niculescu, in turul doi dupa un meci maraton cu Ana Bogdan

Monica Niculescu cap de serie numarul trei) a avut parte de un meci maraton impotriva Anei Bogdan wild-card) in primul tur de la BRD Bucharest Open, victoria venind dupa o partida de trei seturi, care s-a intins pe durata a doua ore si 59 de minute.

BRD Bucharest Open: Niculescu si Mitu se pregatesc pentru un sfert de finala romanesc

Turneul de tenis BRD Bucharest Open ar putea avea un sfert de finala romanesc, dupa ce Monica Niculescu, 41 WTA si Andreea Mitu, 78 WTA au trecut de primul tur si mai au nevoie sa castige un singur meci pentru a se intalni intr-un duel direct.

Andreea Mitu s-a CALIFICAT in sferturi, la BRD Bucharest Open

Jucatoarea Andreea Mitu, locul 78 WTA, a invins-o, joi, pe Sorana Cirstea, 165 WTA si beneficiara unui wild card, scor 5-7, 6-2, 6-4, si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului BRD Bucharest Open.

Andreea Mitu s-a calificat in turul doi la turneul BRD Bucharest Open

Jucatoarea Andreea Mitu s-a calificat in turul doi la turneul BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o, cu scorul de 1-6, 6-3, 6-3, pe sportiva germana Annika Beck, scrie Mediafax. Andreea Mitu,.

Andreea Mitu, calificata in optimile turneului BRD Bucharest Open

Jucatoarea de tenis Andreea Mitu s-a calificat, marti seara, in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open WTA), dupa ce a invins-p de germanca Annika Beck, a opta favorita, cu 1-6, 6-3, 6-3.

Andreea Mitu s-a calificat in sferturile de finala ale BRD Bucharest Open

Andreea Mitu s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului BRD Bucharest Open, anunta Agerpres. Mitu a invins-o in optimi pe Sorana Cirstea cu scorul de 5-7, 6-2, 6-4. in sferturile de finala, Mitu o.

BRD Bucharest Open: Monica Niculescu s-a calificat in sferturile de finala unde o va intalni pe Andreea Mitu

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 41 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, joi seara, cu scorul de 6-2, 6-3, pe sportiva braziliana Teliana Pereira, numarul 83 mondial, si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului BRD Bucharest Open, faza in care o va intalni pe Andreea Mitu.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )