Libnet.ro
UNICEF

05:45

Andreea Mitu s-a calificat in sferturile de finala ale BRD Bucharest Open

B1 B1,
Andreea Mitu s-a calificat in sferturile de finala ale BRD Bucharest Open

Andreea Mitu s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului BRD Bucharest Open, anunta Agerpres. Mitu a invins-o in optimi pe Sorana Cirstea cu scorul de 5-7, 6-2, 6-4. in sferturile de finala, Mitu o. continuă pe B1

Andreea Mitu s-a CALIFICAT in sferturi, la BRD Bucharest Open

Jucatoarea Andreea Mitu, locul 78 WTA, a invins-o, joi, pe Sorana Cirstea, 165 WTA si beneficiara unui wild card, scor 5-7, 6-2, 6-4, si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului BRD Bucharest Open.

Veste buna pentru iubitorii de tenis: Andreea Mitu s-a CALIFICAT in optimile turneului BRD Bucharest Open

Jucatoarea romana de tenis, Andreea Mitu, s-a calificat, marti seara, in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open WTA), care are loc la Arenele BNR din Capitala.

Andreea Mitu s-a calificat in turul doi la turneul BRD Bucharest Open

Jucatoarea Andreea Mitu s-a calificat in turul doi la turneul BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o, cu scorul de 1-6, 6-3, 6-3, pe sportiva germana Annika Beck, scrie Mediafax. Andreea Mitu,.

BRD Bucharest Open: Monica Niculescu s-a calificat in sferturile de finala unde o va intalni pe Andreea Mitu

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 41 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, joi seara, cu scorul de 6-2, 6-3, pe sportiva braziliana Teliana Pereira, numarul 83 mondial, si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului BRD Bucharest Open, faza in care o va intalni pe Andreea Mitu.

Andreea Mitu a castigat duelul cu Sorana Cirstea si e in sferturi la BRD Open

Andreea Mitu s-a calificat in sferturile de finala la BRD Bucharest Open 2015, dupa ce a castigat duelul romancelor, cu Sorana Cirstea.

FOTOGALERIE BRD Bucharest Open: Andreea Mitu, in sferturi dupa ce s-a impus in duelul romanesc cu Sorana Carstea

Andreea Mitu s-a calificat, joi, in sferturile de finala de la BRD Bucharest Open, dupa ce a castigat o partida spectaculoasa, de trei seturi, cu Sorana Carstea. Meciul care a durat doua ore si 22 de minute a impartit spectatorii de pe Arena Centrala in doua tabere, cele doua sportive fiind apreciate atat pentru tenisul jucat, dar si pentru aspectul fizic.

Andreea Mitu, calificata in optimile turneului BRD Bucharest Open

Jucatoarea de tenis Andreea Mitu s-a calificat, marti seara, in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open WTA), dupa ce a invins-p de germanca Annika Beck, a opta favorita, cu 1-6, 6-3, 6-3.

Sorana Cirstea s-a calificat in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open

Sorana Cirstea, locul 165 WTA, s-a calificat, miercuri, in optimile de finala ale turneului BRD Bucharest Open, transmite Agerpres. Cirstea s-a calificat in optimi la BRD Bucharest Open, dupa ce a invins-o.

Andreea Mitu o invinge pe Sorana Cirstea si se califica in sferturile de la BRD Bucharest Open

Jucatoarea Andreea Mitu, locul 78 WTA, a invins-o, joi, pe Sorana Cirstea, 165 WTA si beneficiara unui wild card, scor 5-7, 6-2, 6-4, si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului BRD Bucharest Open, conf.

Monica Niculescu evita supriza. Andreea Mitu avanseaza si ea in optimi

Jucatoarele Monica Niculescu si Andreea Mitu au obtinut, marti, calificarea in optimile de finala la BRD Bucharest Open, turneul WTA care se disputa in aceasta saptamana in Parcul cu Platani.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2726 seconds )