Libnet.ro
UNICEF

07:45

Un angajat al Primariei Sectorului 2 nu poate justifica peste 200 de mii de euro din avere

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Un angajat al Primariei Sectorului 2 nu poate justifica peste 200 de mii de euro din avere

Agentia Nationala de Integritate a constat ca un angajat de la Primaria Sectorului 2 nu poate justifica o suma importanta din averea sa. Asadar, Mariana Georgescu, directorul Directiei Comunicare si RElatii Internationale de la Primaria Sectorului 2,. continuă pe Wall-Street Ro

Un director din Primaria Sectorului 2 nu poate justifica o avere de un milion de lei

Agentia Nationala de Integritate ANI) a stabilit ca Mariana Georgescu, director la Directia Calitate, Comunicare si Relatii Internationale din cadrul Primariei Sectorului 2, nu poate justifica o avere de peste un milion de lei, potrivit unui comunicat al ANI.

Un director din Primaria Sectorului 2 nu poate justifica o avere de un milion de lei

Agentia Nationala de Integritate ANI) a stabilit ca Mariana Georgescu, director la Directia Calitate, Comunicare si Relatii Internationale din cadrul Primariei Sectorului 2, nu poate justifica o avere de peste un milion de lei, informeaza Agerpres.

ANI: Un director din Primaria Sectorului 2 nu poate justifica o avere de 1.000.000 de lei

Agentia Nationala de Integritate ANI) a stabilit ca Mariana Georgescu, director la Directia Calitate, Comunicare si Relatii Internationale din PrimariaSectorului 2, nu poate justifica o avere de peste un.

ANI: Un director din cadrul Primariei Sectorului 2 este cercetat pentru ca nu poate justifica o avere de un milion de lei

Agentia Nationala de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curtii de Apel Bucuresti in vederea inceperii actiunii de control in cazul unui director din Primaria Sectorului 2, care nu poate justifica o avere de peste un milion de lei.

Incendii de vegetatie in California: Peste 200 de locuinte au fost distruse de flacari, iar alte cateva zeci de mii au fost evacuate (VIDEO)

Incendiile de vegetatie au atins proportii apocaliptice in California. Focul a cuprins 5. 000 de hectare, iar peste 200 de locuinte au fost distruse de flacari, in timp ce alte cateva zeci de mii au.

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )