Libnet.ro
UNICEF

12:00

ANSVSA: 6,5 milioane de lei, valoarea despagubirilor platite pentru pesta porcina africana in judetul Ialomita

Adevărul Adevărul,
ANSVSA: 6,5 milioane de lei, valoarea despagubirilor platite pentru pesta porcina africana in judetul Ialomita

La aceasta data, Pesta Porcina Africana PPA) evolueaza in 283 de localitati din 22 de judete, cu un numar de 950 de focare dintre care 6 focare in exploatatii comerciale si 3 focare in exploatatii de tip A. in judetul Ialomita sunt active 16 focare in gospodarii si 156 de cazuri la mistreti. continuă pe Adevărul

DE LA 35,12 MILIOANE LEI LA 188,98 MILIOANE LEI CE Oltenia si-a crescut profitul brut de 5 ori, in primul semestru

Complexul Energetic CE) Oltenia a inregistrat un profit brut de 188,98 milioane lei, la o cifra de afaceri de 1,51 miliarde lei, in prima jumatate a anului in curs, fata de un profit brut de 35,12 milioane lei, respectiv o cifra de afaceri de 1,41 miliarde lei la 30 iunie 2018.

Primaria Capitalei a terminat o singura statuie din cele 4 promise pentru Centenar, in valoare totala de peste 40 milioane lei

Primaria Capitalei a comandat patru statui pentru a celebra pe 1 decembrie 2018 o suta de ani de la Marea Unire. Este vorba despre monumente dedicate Generalului Berthelot, Reginei Maria, Regelui Ferdinand I si ilustrului om politic liberal IC Bratianu. in total, costurile pentru 3 dintre monumente se ridica la circa 40 milioane lei, iar pentru cel de-al patrulea inca nu stim valoarea. Anul Centenar a trecut de mult, insa din cele 4 statui promise doar una a fost terminata la timp si amplasata pe domeniul public, respectiv statuia Gen. Berthelot, inaugurata pe 10 decembrie 2018.

Bugetul alocat Programului Rabla Plus pentru persoanele juridice a fost suplimentat cu suma de 20 milioane lei

Guvernul a suplimentat cu 20 de milioane de lei, in sedinta de miercuri, bugetul alocat Programului Rabla Plus pentru persoanele juridice.

Programul Rabla Clasic incepe astazi, cu o suplimentare de 130 milioane lei

Persoanele fizice care vor sa-si caseze un autoturism mai vechi de opt ani pot merge, incepand de luni, la producatorii validati pentru a accesa Rabla Clasic, ca urmare a suplimentarii programului cu 130 de milioane de lei, a anuntat Administratia Fondului pentru Mediu AFM), intr-un comunicat de presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )