Libnet.ro
UNICEF

13:00

Antena 3 si Antena 1 se muta din Bucuresti. Posturile vor avea sediul in Otopeni, alaturi de Realitatea Tv

Adevărul Adevărul,
Antena 3 si Antena 1 se muta din Bucuresti. Posturile vor avea sediul in Otopeni, alaturi de Realitatea Tv

Posturile Antena 3 si Antena 1 isi vor muta redactia si studiourile in afara Bucurestiului, in cladirea Willbrook, din Otopeni, in care activeaza un alt canal de stiri, Realitatea TV, potrivit Reporter Virtual. continuă pe Adevărul

Turcoman, DTZ: inchirierile spatiilor de birouri din Bucuresti vor ramane la nivelul de anul trecut

Activitatea totala de inchiriere a spatiilor de birouri din Bucuresti va ramane, in primul trimestru al acestui an, la acelasi nivel din perioada similara din 2014, ne-a declarat, ieri, Eduard Turcoman, Associate Director Office and Industrial al companiei de consultanta imobiliara DTZ Echinox.

Investitiile in locuintele noi din Bucuresti vor stagna, in acest an

Investitiile in dezvoltarea locuintelor noi din Bucuresti vor inregistra o stagnare, in acest an, ne-a declarat Silviu Grigorescu, managerul Hanner RD, responsabil pentru activitatile dezvoltatorului lituanian din tara noastra.

Cele mai bune restaurante din Bucuresti in 2014, potrivit Restograf

O intalnire de business, un eveniment in familie sau o cina romantica? Oricare ar fi ocazia, pentru a te inspira in alegerea potrivita, iti prezentam topul celor mai bune restaurante din Bucuresti in 2014, realizat de Restrograf. ro . Clasamentul a.

Cele mai bune restaurante din Bucuresti in 2014, potrivit Restograf

O intalnire de business, un eveniment in familie sau o cina romantica? Oricare ar fi ocazia, pentru a te inspira in alegerea potrivita, iti prezentam topul celor mai bune restaurante din Bucuresti, realizat de Restrograf. ro , site detinut de George.

Aeroporturile din Bucuresti au avut anul trecut un numar record de pasageri

Aeroporturile din Bucuresti au avut anul trecut un numar record de pasageri. Peste opt milioane de calatori au plecat in 2014 de pe Aeroportul Henri Coanda si Aeroportul Baneasa. 83% dintre acestia au avut ca.

Incendiu la un restaurant din Bucuresti

Un incendiu a izbucnit, marti seara, la acopersul unui restaurant din cartierul bucurestean Berceni in care nu se aflau clienti la momentul incidentului si nici in randul angajatilor din local nu s-au inregistrat victime.

Caporal al unei unitati militare din Bucuresti, arestat pentru complicitate la crima

Un caporal, angajat al unei unitati militare din Capitala, a fost arestat de magistratii Tribunalului Ilfov, fiind acuzat ca a participat la o crima impreuna cu un alt barbat, informeaza Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, citat de Mediafax.

Un numar de 783 de localitati din zone rurale vor avea acces la internet, pana la finele anului

Un numar de 783 de localitati din zone rurale defavorizate vor avea acces la internet pana la finele acestui an, prin conectarea lor la reteaua RO-NET, care va fi construita de Telekom Romania Communications fosta Romtelecom) si Telekom Romania Mobile Communications fosta Cosmote Romania).

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2553 seconds )