Libnet.ro
UNICEF

09:00

Antena 3, nominalizata la Premiile internationale Emmy 2014 cu un reportaj realizat de echipa in premiera

Adevărul Adevărul,
Antena 3, nominalizata la Premiile internationale Emmy 2014 cu un reportaj realizat de echipa in premiera

Postul de televiziune Antena 3 a fost nominalizat la Premiile internationale Emmy 2014, la categoria Current Affairs and News, pentru materialul Lungul drum spre casa. in trecut, Pro TV a primit nominalizari asemanatoare, castigand in 2008. Anul acesta, cel mai bun reportaj va fi anuntat pe 30 septembrie, la New York. continuă pe Adevărul

Antena 3 - nominalizata la Premiile internationale Emmy 2014 cu un material realizat de echipa In premiera cu Carmen Avram

Antena 3 a primit o nominalizare la editia din acest an a Premiilor Internationale Emmy 2014, categoria Current Affairs, cu materialul Lungul drum spre casa realizat de echipa In premiera cu Carmen Avram. Aceasta emisiune este, de altfel, varful de lance al postului Antena 3 cand vine vorba despre inscrieri in competitii internationale. Nominalizatii la Premiile Internationale Emmy - categoriile Current Affairs si News, au fost anuntati marti seara, iar printre ei se numara si abonati la astfel de nominalizari, precum TV Globo Brazilia) sau ITN Marea Britanie), dar si televiziuni precum Russia Today.

ANTENA 3, nominalizata la Premiile Internationale EMMY 2014

Antena 3 se afla din nou in elita mondiala a televiziunilor. Postul nostru de televiziune este nominalizat la Editia a 35-a a Premiilor Emmy International Emmy Awards) si va fi prezent la ceremonia din 30.

ANTENA 3, nominalizata la Premiile Emmy. Denisa Morariu: Este o onoare pe care nu pot sa o descriu

Denisa Morariu, reporter al emisiunii in Premiera, a dus Antena 3 in elita mondiala a televiziunilor, contribuind esential la realizarea materialului Lungul drum spre casa nominalizat la Premiile Emmy. inca.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )