Libnet.ro
UNICEF

17:30

Antonescu asigura ca ramane candidatul USL la prezidentiale: S-a schimbat ceva?.

România Liberă România Liberă,
Antonescu asigura ca ramane candidatul USL la prezidentiale: S-a schimbat ceva?.

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, i-a intrebat pe jurnalisti daca au visat ceva, cand l-au rugat sa precizeze daca a ramas candidatul USL la alegerile prezidentiale, transmite Mediafax. Intrebat, sambata, pe Aeroportul International Avram Iancu din Cluj, inainte de inaugurarea noii piste, daca a ramas candidatul USL la Presedintie, a raspuns: S-a schimbat ceva? Ati visat azi noapte ceva?. Citeste si: VIDEO. Blaga: Pentru Presedintie ne batem cu Ponta. Antonescu e prea . continuă pe România Liberă

Antonescu, intrebat daca ramane candidatul USL la Presedintie: Ati visat azi noapte ceva?

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, intrebat, sambata, pe Aeroportul International Avram Iancu Cluj, inainte de inaugurarea noii piste, daca a ramas candidatul USL la Presedintie, a raspuns: S-a schimbat ceva? Ati visat azi noapte ceva?, potrivit Mediafax.

Antonescu, intrebat daca ramane candidatul USL pentru Presedintie: S-a schimbat ceva? Ati visat azi noapte ceva?

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, intrebat, sambata, pe Aeroportul International Avram Iancu Cluj, inainte de inaugurarea noii piste, daca a ramas candidatul USL la Presedintie, a raspuns: S-a.

Geoana, rezervat in a alimenta speculatiile cu privire la candidatul USL la prezidentiale

SenatorulPSD Mircea Geoana considera ca nu mai trebuie alimentate speculatiile cu privire la candidatul USL la prezidentiale. Daca se va iesi din grafic cu modificarea Constitutiei, si se pare ca se.

Geoana, rezervat in a alimenta speculatiile cu privire la candidatul USL-ului la prezidentiale

SenatorulPSD Mircea Geoana considera ca nu mai trebuie alimentate speculatiile cu privire la candidatul USL-ului la prezidentiale. Daca se va iesi din grafic cu modificarea Constitutiei, si se pare.

PDL isi alege candidatul la prezidentiale.

Democrat-liberalii din nord-est isi aleg, sambata, candidatul la prezidentiale, transmite Mediafax. Prezenta la vot in cadrul alegerilor interne organizate de PDL pentru desemnarea candidatului la Presedintia Romaniei a depasit 50%, iar rezultatele vor fi facute publice in cursul serii de sambata, a precizat vicepresedintele PDL pentru regiunea de nord-est, deputatul Ioan Balan. El a spus ca la toate sectiile de votare este fluenta de membri PDL care doresc sa-si voteze candidatul care sa-i .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )