Libnet.ro
UNICEF

09:15

Antrenorul emerit de lupte Mircea Covataru a murit in incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt

Adevărul Adevărul,
Antrenorul emerit de lupte Mircea Covataru a murit in incendiul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt

Federatia Romana de Lupte si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Neamt au anuntat, duminica, decesul antrenorului emerit Mircea Covataru, personalitate marcanta a luptelor greco-romane. DJST Neamt a precizat ca barbatul este una dintre victimele incendiului de la Spitalul Judetean Piatra Neamt. continuă pe Adevărul

Cine sunt cei 10 pacienti care au murit in incendiul de la Spitalul Judetean Neamt

Persoanele care au murit in urma incendiului izbucnit, sambata seara, in Sectia Anestezie Terapie Intensiva ATI) a Spitalului Judetean de Urgenta Piatra-Neamt, sunt sapte barbati si trei femei, cu varste cuprinse intre 67 si 86 ani, anunta spitalul intr-un comunicat de presa citat de AGERPRES.

Incendiul de la Spitalul Piatra Neamt: Mircea Covataru, antrenor emerit de lupte, printre cei care au murit

Federatia Romana de Lupte si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Neamt au anuntat, duminica, decesul antrenorului emerit Mircea Covataru, personalitate marcanta a luptelor greco-romane. DJST Neamt a precizat ca barbatul este una dintre victimele incendiului de la Spitalul Judetean Piatra Neamt.

Mircea Covataru, fostul mare antrenor de lupte a Clubului Sportiv Ceahlaul Piatra Neamt, a murit in incendiul de la ATI

Mircea Covataru, fostul mare antrenor de lupte a Clubului Sportiv Ceahlaul Piatra Neamt a murit in incendiul de la ATI.

Fostul mare antrenor al Clubului Sportiv Ceahlaul din Piatra Neamt, Mircea Covataru, a murit in incendiul de la ATI din Spitalul Judetean

Zece persoane si-au pierdut viata in timpul incendiului de la Piatra Neamt, din sectia ATI a Spitalului Judetean. Printre victimele cu varste cuprinse intre 67 si 86 de ani se numara si fostul mare.

Autoritatile, in alerta. O gravida suspecta de COVID-19 a murit in spitalul din Craiova. Ce simptome avea femeia

Tragedie in spitalul din Craiova, acolo unde o gravida aflata in trimestrul trei de sarcina a decedat noaptea trecuta. Femeia a fost transportata in mai multe spitale, iar in cele din urma, starea sa s-a agravat foarte tare. Femeia avea temperatura foarte mare O gravida in varsta de 36 ani a decedat in aceasta dimineata .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )