Libnet.ro
UNICEF

22:31

Se anunta noi proteste de amploare miercuri in toata tara: Mii de romani ies iar in strada

B1 B1,
Se anunta noi proteste de amploare miercuri in toata tara: Mii de romani ies iar in strada

Noi proteste se anunta miercuri si duminica in tara. Miercuri, protestul se va tine doar in cazul in care Legea privind dezincriminarea va ajunge in Parlament. Guvernul Grindeanu ar putea. continuă pe B1

Mii de oameni in strada: proteste ample in toata tara impotriva legii amnistiei si gratierii

Mii de oameni au iesit duminica seara in strada, in Bucuresti, Cluj, Timisoara, Sibiu si alte orase din tara. Protestele de aseara au fost, ca si cele de saptamana trecuta, in principal impotriva legii amnistiei si gratierii, insa au fost strigate si.

Noi PROTESTE impotriva gratierii si modificarii codurilor penale: ZECI DE MII DE OAMENI, la manifestatia din CAPITALA (FOTO, VIDEO)

30 Protestatarii au ajuns in fata Guvernului. Potrivit unor estimari, aproximativ 50. 000 de oameni participa la manifestatia din Capitala, iar in toata tara ar fi iesit in strada.

SUA: Noi proteste de amploare impotriva lui Donald Trump! Deciziile anti-migranti au scos oamenii in strada (VIDEO)

Mii de persoane, linii aeriene, companii multinationale si avocati alarmati de ordinul executiv al presedintelui Trump privind suspendarea programelor de primire a refugiatilor au semnat o petitie de denuntare a .

ALERTA. Noi proteste fata de ordonantele care vizeaza gratierea si modificarea codurilor penale, anuntate in Capitala si in alte 19 orase din tara, precum si in diaspora. Mobilizarea se face prin retele de socializare. Gabriel Liiceanu si-a anuntat partic

Mai multe proteste fata de proiectele de ordonanta de urgenta ale Guvernului privind gratierea si modificarea codurilor penale sunt anuntate, duminica, in Capitala si in alte 19 localitati din tara, precum si in sapte orase din diaspora, printre care Paris, Londra sau Bruxelles.

Noi proteste in tara fata de proiectele vizand gratierea si modificarea Codurilor penale

ACTUALIZARE 17:49 Peste 1. 000 de persoane protesteaza la Cluj-Napoca Peste 1. 000 de persoane protesteaza la Cluj-Napoca fata de proiectele Guvernului privind gratierea si modificarea Codurilor penale, numarul acestora fiind in crestere. *ACTUALIZARE 17:41 Aproximativ 2. 000 de protestatari s-au adunat in Piata Universitatii din Capitala *ACTUALIZARE 17:28 Protestele au inceput in Bucuresti si in restul tarii *ACTUALIZARE 17:20 Aproximativ 500 de protestatari s-au adunat la fantana de la Facultatea de Arhitectura din Piata Universitatii *ACTUALIZARE 17:15 Peste 100 de persoane s-au strans deja in Piata Universitatii din Bucuresti pentru a protesta impotriva proiectelor de ordonanta privind gratierea si modificarea Codurilor penale *ACTUALIZARE 17:10 in Paris, cateva zeci de persoane protesteaza fata de ordonantele privind gratierea si modificarea Codurilor penale ------------ Mai multe proteste fata de proiectele Guvernului privind gratierea si modificarea Codurilor penale sunt anuntate, astazi, in Capitala si in alte 19 localitati din tara, precum si in sapte orase din diaspora, printre care Paris, Londra sau Bruxelles, cu o zi inainte ca Ministerul Justitiei sa organizeze o dezbatere publica pe tema proiectelor respective.

Noi proteste fata de proiectele vizand gratierea si modificarea codurilor penale, anuntate pentru astazi

Mai multe proteste fata de proiectele Guvernului privind gratierea si modificarea Codurilor penale sunt anuntate, astazi, in Capitala si in alte 19 localitati din tara, precum si in sapte orase din diaspora, printre care Paris, Londra sau Bruxelles, cu o zi inainte ca Ministerul Justitiei sa organizeze o dezbatere publica pe tema proiectelor respective.

ştiri de la B1

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )