Libnet.ro
UNICEF

12:15

Arme chimice in Siria: Obama si-a convocat echipa de securitate

Hotnews Hotnews,
 Arme chimice in Siria: Obama si-a convocat echipa de securitate

Presedintele american Barack Obama a convocat sambata echipa de securitate nationala, pentru a discuta despre modul in care se va reactiona la acuzatiile privind comiterea unui atac cu arme chimice de catre guvernul sirian saptamana aceasta, a anuntat un oficial de la Casa Alba, citat de AFP. continuă pe Hotnews

Oficial american: SUA nu pot stabili cu certitudine daca au fost folosite arme chimice in Siria

Statele Unite nu pot stabili cu certitudine, deocamdata, daca in Siria a avut loc un atac cu arme chimice miercuri, a anuntat Departamentul de Stat american, citat de AFP.

UPDATE. Obama a convocat echipa de securitate nationala pe tema situatiei din Siria

UPDATE: Presedintele SUA, Barack Obama, a convocat sambata echipa de securitate nationala, pentru a discuta despre reactia fata de atacul cu arme chimice produs pe 21 august la Damasc, a anuntat Casa Alba. Ave.

Barack Obama a convocat echipa de securitate nationala pe tema situatiei din Siria

Presedintele SUA, Barack Obama, a convocat echipa de securitate nationala pentru a discuta despre reactia fata de atacul cu arme chimice produs pe 21 august la Damasc, anunta Casa Alba, citata de AFP.

Barack Obama a convocat echipa de securitate nationala pe tema situatiei din Siria

Barack Obama a convocat echipa de securitate nationala, sambata dimineata, pentru a discuta despre reactia fata de atacul cu arme chimice produs pe 21 august la Damasc. Avem o gama de optiuni si vom.

Siria: Situatia pare scapata de sub control. Fotografii ingrozitoare cu copii victime ale atacurilor cu arme chimice, Assad si rebelii isi paseaza responsabilitatea. Occidentul pare incapabil de orice reactie

Un an dupa celebra linie rosie a lui Barack Obama, acuzatiile legate de un masacru cu arme chimice de mare amploare in apropiere de Damasc pun din nou in lumina contradictiile si ezitarile occidentalilor, prinsi intre indignare si refuzul de a interveni, scrie AFP.

SUA vor sa stabileasca daca s-au folosit arme chimice in atacul din Siria

Statele Unite nu pot stabili cu certitudine, deocamdata, daca in Siria a avut loc un atac cu arme chimice miercuri, anunta Departamentul de Stat american, citat de AFP. in acest moment, nu putem stabili cu.

SUA cauta dovezi pentru a stabili exact daca in Siria a avut loc un atac cu arme chimice

Statele Unite nu pot stabili cu certitudine, deocamdata, daca in Siria a avut loc un atac cu arme chimice miercuri, anunta Departamentul de Stat american, citat de AFP. in acest moment, nu putem.

Franta doreste o reactie in forta daca masacrul cu arme chimice din Siria se confirma

Franta doreste o reactie in forta daca masacrul cu arme chimice din Siria se confirma, a declarat, joi, seful diplomatiei franceze, Laurent Fabius, relateaza AFP, citata de Agerpres. Ministrul de.

Ministrul francez de Externe: Reactie in forta daca masacrul cu arme chimice din Siria se va adeveri, dar fara trupe la sol

Franta doreste o reactie in forta daca masacrul cu arme chimice din Siria se va adeveri, a declarat joi seful diplomatiei franceze, Laurent Fabius, excluzand categoric insa trimiterea de trupe terestre. Daca se va adeveri, pozitia Frantei este ca trebuie sa existe o reactie, o reactie care poate lua forma unei reactii in forta, a declarat seful diplomatiei franceze intr-o interventie la posturile de televiziune RMC si BFM. Exista posibilitati de a raspunde la aceasta, a declarat Fabius, refuzand insa orice precizare in acest sens.

Iranul admite utilizarea de arme chimice in Siria, atribuind atacul insurgentilor

Presedintele Iranului, Hassan Rohani, a evocat posibilitatea utilizarii de agenti chimici in Siria, evitand sa atribuie atacul soldat cu zeci de morti unei parti sau alteia, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )