Libnet.ro
UNICEF

14:00

Barack Obama a convocat echipa de securitate nationala pe tema situatiei din Siria

B1 B1,
Barack Obama a convocat echipa de securitate nationala pe tema situatiei din Siria

Barack Obama a convocat echipa de securitate nationala, sambata dimineata, pentru a discuta despre reactia fata de atacul cu arme chimice produs pe 21 august la Damasc. Avem o gama de optiuni si vom. continuă pe B1

Barack Obama a convocat echipa de securitate nationala pe tema situatiei din Siria

Presedintele SUA, Barack Obama, a convocat echipa de securitate nationala pentru a discuta despre reactia fata de atacul cu arme chimice produs pe 21 august la Damasc, anunta Casa Alba, citata de AFP.

UPDATE. Obama a convocat echipa de securitate nationala pe tema situatiei din Siria

UPDATE: Presedintele SUA, Barack Obama, a convocat sambata echipa de securitate nationala, pentru a discuta despre reactia fata de atacul cu arme chimice produs pe 21 august la Damasc, a anuntat Casa Alba. Ave.

Arme chimice in Siria: Obama si-a convocat echipa de securitate

Presedintele american Barack Obama a convocat sambata echipa de securitate nationala, pentru a discuta despre modul in care se va reactiona la acuzatiile privind comiterea unui atac cu arme chimice de catre guvernul sirian saptamana aceasta, a anuntat un oficial de la Casa Alba, citat de AFP.

Avocatii lui Bradley Manning cer gratierea din partea presedintelui Barack Obama.

Avocatul militarului american Bradley Manning, condamnat la 35 de ani de inchisoare pentru oferirea a sute de mii de documente clasificate site-ului WikiLeaks, cere gratierea din partea presedintelui Barack Obama sau macar comutarea pedepsei, relateaza CNN, potrivit Mediafax. La randul sau, organizatia nonguvernamentala Amnesty International a lansat o petitie pentru a cere gratierea prezidentiala in cazul lui Manning. Bradley Manning a actionat din convingerea ca putea declansa o dezbatere .

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )