Libnet.ro
UNICEF

01:05

Armistitiul din Siria, incalcat la cateva ore de la intrarea in vigoare

Adevărul Adevărul,
Armistitiul din Siria, incalcat la cateva ore de la intrarea in vigoare

Armistitiul negociat intre Statele Unite si Rusia pentru conflictul din Siria, care a intrat teoretic in vigoare luni seara, a fost incalcat repetat in timpul noptii, cu atacuri relatate in Alep si Homs, relateaza The Guardian. continuă pe Adevărul

Armistitiul din Siria a intrat in vigoare luni seara. Principalele puncte ale acordului americano-rus cu privire la incetarea focului

Un armistitiu intre regimul sirian si rebeli a intrat in vigoare luni seara, in pofida faptului ca fortele opozitiei nu au aprobat acest acord negociat de Statele Unite si Rusia, relateaza AFP, care prezinta principalele puncte ale acestei intelegeri.

58 de morti in raidurile aeriene care au vizat Idlib, inainte de intrarea in vigoare a armistitiului din Siria

58 de morti in raidurile aeriene care au vizat Idlib, inainte de intrarea in vigoare a armistitiului din Siria .

Pas important in razboiul din Siria. Regimul de la Damasc aproba acordul ruso-american privind Siria

Autoritatile de la Damasc au aprobat acordul ruso-american privind situatia din Siria, care trebuie sa intre in vigoare luni intre regim si rebeli, a informat agentia oficiala Sana, citand surse informate, transmite AFP.

SUA si Rusia au ajuns la un acord pentru reluarea procesului de pace din Siria

Statele Unite si Rusia au anuntat un acord pentru reluarea procesului de pace din Siria, inclusiv un armistitiu national care va intra in vigoare luni seara, acces sporit pentru ajutorul umanitar si operatiuni militare comune vizand grupari jihadiste,.

Ultima dorinta a unei fetite de 5 ani, pe patul de moarte: s-a casatorit cu cel mai bun prieten si a murit cateva ore mai tarziu FOTO

Micuta Marry Massey din Texas, SUA, s-a stins in urma cu cateva zile, dupa o suferinta mult prea grea pentru un copil de cinci ani. Suferea de fibroza chistica si de pneumonie cronica. Cu cateva ore inainte sa moara, Marry s-a casatorit pe patul de suferinta cu cel mai bun amic al ei, Damian, care are tot cinci ani.

Bilantul razboiului din Siria: Sunt sute de mii de morti

Razboiul din Siria s-a soldat cu peste 300. 000 de morti de la declansarea sa in martie 2011, a anuntat marti Observatorul sirian pentru Drepturile Omului OSDO), potrivit unui nou bilant. Un bilant.

VIDEO. Razboiul din Siria s-ar putea stinge. SUA si Rusia au reusit sa ajunga la o intelegere si luni ar putea inceta ostilitatile. Guvernul sirian si-a luat angajamentul sa opreasca operatiunile militare. UE saluta acordul

Secretarul de stat american John Kerry si omologul sau rus Sergei Lavrov au anuntat incheierea unei intelegeri in privinta razboiului din Siria, care presupune o incetare a ostilitatilor incepand din dupa-amiaza de luni, potrivit BBC.

VIDEO. Razboiul din Siria s-ar putea stinge. SUA si Rusia au reusit sa ajunga la o intelegere si luni ar putea inceta ostilitatile. Guvernul sirian va inceta operatiunile militare

Secretarul de stat american John Kerry si omologul sau rus Sergei Lavrov au anuntat incheierea unei intelegeri in privinta razboiului din Siria, care presupune o incetare a ostilitatilor incepand din dupa-amiaza de luni, potrivit BBC.

SUA si Rusia anunta un acord de pace in cazul conflictului din Siria

Secretarul de stat John Kerry si omologul sau rus Sergei Lavrov au anuntat vineri noaptea ca au incheiat o intelegere in privinta razboiului din Siria care presupune o incetare a ostilitatilor incepand din dupa-amiaza de luni, informeaza Reuters.

VIDEO. Armata siriana sustine ca a doborat un avion israelian, dar Fortele Aeriene Israeliene resping afirmatia. Altercatiile au loc la doar cateva ore dupa intrarea in vigoare a armistitiului in Siria

Armata siriana sustine ca a doborat un avion israelian si o drona in Siria, dupa un atac israelian asupra unui post militar din sudul Siriei, scrie presa de stat siriana, citata de Reuters. Israelul neaga afirmatia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )