Libnet.ro
UNICEF

01:05

ASA Tg.Mures invinge Steaua si obtine Supercupa Romaniei

Online Sport Online Sport,
ASA Tg.Mures invinge Steaua si obtine Supercupa Romaniei

Echipa ASA Tg. Mures a trecut peste tensiunile acumulate in ultimele zile si a pus mana pe Supercupa Romaniei dupa 1-0 cu Steaua Bucuresti intr-un meci disputat pe arena Farul din Constanta. Dupa o prima repriza slaba, sa zicem influentata de caldura excesiva, meciul s-a animat in partea secunda, cand a fost marcat si unicul gol al partidei. Steaua lui Mirel Radoi arata ingrijorator pentru ambitiile europene investite, iar Cojocaru si-a aratat limitele intre buturi. Steaua debuteaza marti in preliminariile Champions League, iar Trencin este cel putin teoretic peste ASA. continuă pe Online Sport

Live Text Steaua - ASA Targu Mures: ora 21.00, Supercupa Romaniei 2015. Duel intre Radoi si Dan Petrescu

Steaua intalneste, miercuri, de la ora 21. 00, echipa ASA Targu Mures in Supercupa Romaniei, editia 2015. Duelul de la Constanta va fi primul dintre Mirel Radoi si Dan Petrescu.

Steaua si ASA Tg.Mures se infrunta pentru Supercupa Romaniei

Echipele Steaua si ASA Tg. Mures se infrunta, miercuri seara de la ora 21:00 live text pe onlinesport. ro, in primul meci oficial din noul sezon competitional in fotbalul romanesc.

MINUT cu MINUT Supercupa Romaniei: Steaua-ASA Tg.Mures 0-1

Supercupa Romaniei a deschis sezonul 2015-2016 cu o infruntare intre primele doua echipe clasate la finalul sezonului precedent de Liga 1, Steaua Bucuresti si ASA Tg. Mures. Doua echipe care au schimbat antrenorii peste vara, iar in cazul formatiei ardelene prezenta lui Dan Petrescu va fi una singulara in partidele oficiale. Acesta si-a anuntat plecarea de la echipa dupa meciul de la Constanta din cauza instabilitatii financiare de la club.

ASA Tg.Mures i-a gasit inlocuitor lui Dan Petrescu

Vicecampioana Romaniei, ASA Tg. Mures, s-a orientat rapid dupa ce Dan Petrescu si-a anuntat plecarea de la echipa la finalul Supercupei cu Steaua.

Un jucator de la ASA Tg.Mures confirma plecarea lui Dan Petrescu

Fundasul Vasile Maftei a declarat, luni, ca antrenorul Dan Petrescu se va desparti de echipa ASA Tg. Mures pentru a pleca in China.

Probleme financiare la ASA Tg.Mures. Dan Petrescu pe picior de plecare

Cu trei zile inaintea disputarii primului meci oficial din noul sezon, clubul ASA Tg. Mures se confrunta cu probleme financiare serioase.

Supercupa Romaniei: Steaua - ASA Targu Mures. Cele mai bune cote la pariuri

Steaua si ASA Targu Mures se intalnesc in Supercupa Romaniei. Meciul STEAUA ASA TARGU MURES se joaca, miercuri, de la ora 21:00, la Constanta.

Dan Petrescu confirma despartirea de ASA Tg.Mures: As fi vrut sa stau mai mult

Dan Petrescu a declarat ca isi doreste sa castige Supercupa Romaniei, un meci despre care admite ca se disputa in conditii speciale. Petrescu a admis si ca va pleca de la ASA Tg. Mures dupa meciul cu Steaua de miercuri seara.

ASA Targu Mures castiga Supercupa Romaniei, dupa 1-0 cu Steaua. Victorie MARE pentru Dan Petrescu!

Steaua intalneste, miercuri, de la ora 21. 00, echipa ASA Targu Mures in Supercupa Romaniei, editia 2015. Duelul de la Constanta va fi primul dintre Mirel Radoi si Dan Petrescu.

Supercupa Romaniei: Steaua Bucuresti - ASA Targu Mures 0-1 - Debut cu ghinion pentru Radoi / Dan Petrescu castiga trofeul la primul si ultimul meci pe banca celor de la ASA

ASA Targu Mures castiga Supercupa Romaniei dupa 1-0 cu Steaua, prin golul marcat de Mircea Axente in minutul 63. Meciul a fost unul de vacanta, fara prea multe faze de gol si executii spectaculoase. Daca Mirel Radoi isi incepe cariera de antrenor o finala pierduta, de cealalta parte, Dan Petrescu castiga primul si ultimul meci pe banca celor de la ASA, iar maine va parasi echipa. Dan Petrescu: A fost o luna incredibil de grea, am facut miracoleMirel Radoi:Atitudinea si responsabilitatea ne-au costat in aceasta seara.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )