Libnet.ro
UNICEF

18:45

ASA Tg.Mures tinuta in sah de CSU Craiova

Online Sport Online Sport,
ASA Tg.Mures tinuta in sah de CSU Craiova

Meci fara goluri, duminica seara, la Targu Mures intre ASA din localitate si CSU Craiova. Doua echipe care au oferit un fotbal cu pipeta in prima jumatate, un fotbal fragmentat, dar care au cautat pe final sa dea lovitura de gratie. Craiova a avut in Balgradean un adevarat inger pazitor, in timp ce Stancioiu s-a bucurat de lipsa luciditatii la finalizare a jucatorilor din Banie. Un meci slab calitativ, salvat de ocaziile din final. continuă pe Online Sport

ASA Tg.Mures transfera jucator de nationala

Infrangerea cu Saint-Etienne nu i-a descurajat pe oficialii de la ASA Tg. Mures si acestia au realizat, vineri, un nou transfer pentru echipa lui Vasile Miriuta.

Avancronica ASA Tg.Mures-Saint Etienne (21:00). Trei absente la oaspeti

Vicecampioana Romaniei ASA Tg. Mures debuteaza in cupele europene, joi seara de la 21:00, contra francezilor de la Saint Etienne, echipa care l-a dat pe marele Michel Platini, actualul presedinte al UEFA si candidat la postul de conducator al FIFA.

Sorin Cirtu pune piciorul in prag: Trebuie sa strangem randurile

Antrenorul Sorin Cirtu spune ca CSU Craiova trebuie sa stranga randurile si sa produca primul rezultat pozitiv al sezonului, chiar daca viitorul adversar este vicecampioana ASA Tg. Mures.

Vasile Miriuta, resemnat: A fost o palarie cam mare pentru noi

Vasile Miriuta, antrenorul echipei ASA Tg. Mures, a declarat dupa infrangerea aspra cu AS St. Etienne ca pentru formatia sa intalnirea cu francezii a fost o palarie cam mare.

ASA Tirgu Mures, desfiintata de Saint-Etienne. Adio calificare

Echipa ASA Targu Mures a fost invinsa, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 1-0), de formatia franceza AS Saint-Etienne, in prima mansa a turului trei preliminar al Ligii Europa, scrie.

Noua ASA Targu-Mures va debuta in aceasta seara in cupele europene

Vicecampioana Romaniei din sezonul trecut, AS Ardealul Targu-Mures, grupare infiintata in 2008, va debuta in aceasta seara in cupele europene, adversara urmand a fi formatia franceza AS Saint-etienne, un club infiintat in 1919 care are in palmares zece titluri.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )