Libnet.ro
UNICEF

08:17

Asa am trait LIVE meciurile de duminica din Liga 1

Online Sport Online Sport,
Asa am trait LIVE meciurile de duminica din Liga 1

Onlinesport atransmisastazi, 4 august 2013, in regim LIVE, toate partidele contand pentru etapa a III-a a Ligii 1, incepand cu Corona Brasov-Astra Giurgiu 2-5, Petrolul Ploiesti-FC Brasov 0-0si incheind cu Pandurii Targu Jiu-Otelul Galati 2-1. continuă pe Online Sport

Excludere SOC din Liga I. Rapid, inlocuit de Concordia Chiajna.

Echipa Rapid Bucuresti a fost retrogradata din Liga I potrivit Tribunalului de Arbitraj Sportiv. Primarul Chiajnei si presedintele Consiliului de Administratie al clubului Concordia, Mircea Minea, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, ca Tribunalul de Arbitraj Sportiv TAS) a decis ca gruparea pe care o conduce sa joace in Liga I in locul FC Rapid, informeaza Mediafax. Asa cum v-am spus, noi am facut toate demersurile necesare la TAS, iar acum cateva minute am primit un mesaj de la avocatul .

Rapidul exmatriculat din Liga 1, in castigul repetentei Concordia.

Gruparea Rapid Bucuresti a primit o grea lovitura, vineri, cand TAS a instiintat Federatia Romana de Fotbal ca a deliberat in favoarea apelului inaintat de Concor-dia Chiajna, echipa ilfoveana luandu-i astfel formatiei giulestene locul in Liga 1. La scurt timp dupa aflarea vestii ca Rapidul se va intoarce in liga secunda au aparut si zvonurile conform carora echipa se afla in pragul unui colaps financiar. Cu gandul luat de la procentul sau din drepturile TV, gruparea de sub Podul Grant va .

Chiajna anunta: TAS a scos Rapidul din Liga 1

Rapidul a primit o veste dura, vineri. Primarul Chiajnei si presedintele Consiliului de Administratie al clubului Concordia, Mircea Minea, a declarat, vineri ca Tribunalul de Arbitraj Sportiv TAS) a decis ca gruparea pe care o conduce sa joace in Liga I in locul FC Rapid.

TAS scoate Rapid din Liga 1. Concordia Chiajna a castigat memoriul

Primarul Chiajnei si presedintele Consiliului de Administratie al clubului Concordia, Mircea Minea, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, ca Tribunalul de Arbitraj Sportiv TAS) a decis ca gruparea pe care o conduce sa joace in Liga I in locul FC Rapid.

Cum motiveaza TAS excluderea Rapidului din Liga 1.

Tribunalul de Arbitraj Sportiv TAS) a prezentat, pe site-ul oficial, decizia in cazul apelului formulat de Concordia Chiajna, dupa ce forul de la Lausanne a sustinut ca meciul de baraj pentru mentinerea in Liga I cu Rapid nu ar fi trebuit organizat si ca ilfovenii au dreptul sa ramana in primul esalon, transmite Mediafax. Ca urmare a faptului ca apelul a necesitat rezolvare urgenta, Judecatorul Unic angajat de TAS, Marco Balmelli Elvetia), a luat deciziile. Judecatorul Unic a considerat ca .

Rapid, eliminata din Liga I. Echipa urma sa joace maine cu Steaua

Primarul Chiajnei si presedintele Consiliului de Administratie al clubului Concordia, Mircea Minea, a declarat, vineri, ca Tribunalul de Arbitraj Sportiv TAS) a decis ca gruparea pe care o conduce sa joace in Liga.

Amenintarea de atentate: 25 de ambasade ale SUA, inchise duminica din ratiuni de securitate. / Departamentul de Stat a emis si o avertizare de calatorie la nivel global: Al-Qaida continua sa pregateasca atentate

Departamentul de Stat al SUA a emis o avertizare de calatorie la nivel global, valabila pana la sfarsitul lunii august, pe fondul temerilor privind un complot al retelei teroriste Al-Qaida, cetatenii americani fiind indemnati sa dea dovada de vigilenta in timpul deplasarilor externe, anunta Mediafax. De asemenea, Departamentul de Stat american a anuntat ca, din ratiuni de securitate, 25 dintre ambasadele si consulatele sale vor fi inchise duminica, prima zi de lucru a saptamanii in numeroase tari musulmane, existand posibilitatea ca activitatea unora sa fie suspendata pentru mai mult timp.

SUA anunta inchiderea mai multor ambasade si consulate duminica, din motive de securitate.

Statele Unite au anuntat joi ca vor inchide duminica mai multe ambasade si consulate, in lume, din motive de securitate, informeaza Mediafax. O purtatoare de cuvant a Departamentului de Stat, Marie Harf, a precizat ca este vorba despre o masura de precautie, dar a refuzat sa ofere detalii despre o eventuala amenintare anume care sa justifice aceasta masura sau sa spuna care sunt ambasadele vizate. Departamentul de Stat a dat ordin mai multor ambasade si consulate sa ramana inchise sau sa .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )