Libnet.ro
UNICEF

00:07

ASF anunta noua organigrama. Autoritatea va avea cu 35% mai putini sefi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
ASF anunta noua organigrama. Autoritatea va avea cu 35% mai putini sefi

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) a aprobat vineri noua arhitectura a institutiei. ASF nu a anuntat numarul exact al angajatilor, mentionand doar ca functiile de conducere vor fi reduse cu peste 35%. continuă pe Wall-Street Ro

ASF a aprobat noua organigrama, cu 35% mai putine functiile de conducere. Aceasta va intra in vigoare la 1 octombrie

Consiliul ASF a aprobat vineri noua arhitectura institutionala a Autoritatii de Supraveghere Financiara, aceasta urmand sa devina operationala de la 1 octombrie 2014, se arata intr-un comunicat al autoritatii de reglementare. Organigrama reduce nivelele ierarhice de la 5 la 3, desfiintand pozitiile de management intermediare taind astfel functiile de conducere cu peste 35%, se mai arata in comunicatul ASF vezi documentul in atasament).

ASF va avea o noua organigrama din toamna: Numarul directorilor va fi redus cu peste 35%

Autoritatea de Supraveghere Financiara va avea, de la 1 octombrie, o noua organigrama. Numarul de conducatori va fi redus cu 35%, prin eliminarea pozitiilor de sef de departament subordonati vicepresedintilor.

ASF va avea o noua organigrama din toamna

Autoritatea de Supraveghere Financiara va avea, de la 1 octombrie, o noua organigrama, numarul de conducatori fiind redus cu 35%, prin eliminarea pozitiilor de sef de departament subordonati vicepresedintilor si a directorilor adjuncti si unificarea directiilor de protectie a consumatorilor.

Noua organigrama a ASF reduce cu peste 35% functiile de conducere

Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) a aprobat astazi noua organigrama a institutiei, care va deveni opera and tionala la 1 octombrie, urmarind transformarea Autorita and tii intr-o institu and tie mai flexibila and si orientata spre eficien and ta, reducand nivelurile ierarhice de la 5 la 3 and si desfiin and tand pozi and tii de management intermediare, func and tiile de conducere fiind, astfel, reduse cu peste 35%, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )