Libnet.ro
UNICEF

01:05

ASF a incetat colaborarea cu RST MEDIA, firma jurnalistului Radu Soviani, care oferea servicii de comunicare

Adevărul Adevărul,
ASF a incetat colaborarea cu RST MEDIA, firma jurnalistului Radu Soviani, care oferea servicii de comunicare

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a anuntat ca incepand de vineri, 13 decembrie, a incheiat contractul pentru prestarea de servicii de management in domeniul comunicarii si relatiilor publice cu firma RST MEDIA SRL, apartinand jurnalistului Radu Soviani, iar relatia cu presa va fi gestionata de Serviciul Comunicare din ASF. continuă pe Adevărul

ASF a renuntat la serviciile de purtator de cuvant ale lui Radu Soviani/Acesta ameninta cu instanta daca disputa nu se rezolva amiabil

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a anuntat luni ca incepand cu data de 13 decembrie 2014 a incetat contractul cu RST Media, firma detinuta de Radu Soviani, pentru prestarea de servicii de management in domeniul comunicarii si relatiilor publice. Practic, ASF a renuntat la serviciile de purtator de cuvant furnizate de acesta. In replica, Radu Soviani, aminteste pe blogul sau ca presta servicii de purtator de cuvant pentru ASF in baza unui acord cadru incheiat pe 3 ani, castigat prin procedura de achizitie publica, si cere ASF rezolvarea pe cale amiabila a disputei pana in data de 26 decembrie, dupa care se poate adresa tuturor instantelor de judecata.

ASF a incetat contractul cu firma lui Radu Soviani, RST Media

Firma RST Media, controlata integral de Radu Soviani, nu va mai furniza institutiei servicii de management in domeniul comunicarii si relatiilor publice, transmite Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF).

ASF i-a blocat mail-ul lui Radu Soviani si anunta ruperea contractului de comunicare. Cum raspunde jurnalistul?

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) a incheiat contractul cu RST MEDIA, firma angajata pentru prestarea de servicii de management in domeniul comunicarii si relatiilor publice controlata de Radu Soviani, cel care ocupa functia de purtator de.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )