Libnet.ro
UNICEF

05:15

ASF pune la bataie 1,1 mil. lei pentru angajarea unei companii de comunicare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
ASF pune la bataie 1,1 mil. lei pentru angajarea unei companii de comunicare

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) va cumpara, cu 1,1 milioane de lei, servicii de management in domeniul comunicarii si relatiilor publice, care vor include si pozitia de purtator de cuvant, ocupata in prezent de fostul jurnalist Radu Soviani. continuă pe Wall-Street Ro

Bucurestiul aloca ajutoare de un milion de lei pentru comunele afectate de inundatii din Galati

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat alocarea sumei de un milion de lei pentru ajutoare acordate localitatilor Costache Negri, Pechea, Cudalbi si Cuca din judetul Galati, afectate de inundatiile din luna septembrie.

Albalact vrea sa rascumpere 20% din capital, pachet evaluat la 19,4 mil. lei

Actionarii procesatorului de lactate Albalact ALBZ) au aprobat rascumpararea a 19,9% din actiuni, pachet evaluat la bursa la 19,4 milioane lei 4,3 milioane euro), scrie Mediafax .

Electrocarbon vrea un credit de 15 mil. euro pentru a construi 4 microhidrocentrale

Electrocarbon Slatina ELNG) vrea sa contracteze un credit de pana la 15 milioane de euro pentru construirea a patru microhidrocentrale pe raul Doftana, conform Mediafax .

Romtelecom furnizeaza STS echipamente de 6,4 milioane lei pentru sistemul de urgenta 112

Romtelecom va furniza Serviciului de Telecomunicatii Speciale, operatorul sistemului de apeluri de urgenta 112, echipamente ITC in valoare de 6,45 milioane lei, care vor conecta dispeceratele politiei, ambulantei si pompierilor cu statiile de.

Taxa de 150 de lei pentru adoptia cainilor la ONG-uri a fost eliminata

Consilierii generali ai Capitalei au aprobat, in sedinta de joi, un proiect de hotarare care prevede scoaterea taxei de adoptie pentru ONG-urile din Bucuresti. Astfel, asociatiile pot adopta cati caini.

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )