Libnet.ro
UNICEF

11:16

O asistenta din India dezvaluie care sunt cele mai frecvente REGRETE ale oamenilor muribunzi

Antena3 Antena3,
O asistenta din India dezvaluie care sunt cele mai frecvente REGRETE ale oamenilor muribunzi

O asistenta care a lucrat cu pacienti in faza terminala a observat ca foarte multi oameni se schimba, cresc foarte mult cand sunt pusi fata in fata cu propria moarte. De altfel, femeia a. continuă pe Antena3

Promotii de toamna la biletele de avion. Vezi care sunt cele mai bune oferte.

Companiile aeriene au lansat la inceputul toamnei promotii la biletele de avion catre diverse destinatii. Compania TAROM a pus in vanzare, in perioada 1 octombrie - 31 octombrie, bilete de avion cu preturi de la 99 de euro, pentru un bilet dus - intors, cu toate taxele incluse, catre 26 de destinatii din Europa si Asia. Oferta este valabila pentru calatoriile efectuate in perioadele 01 noiembrie - 19 decembrie 2013 si 06 ianuarie- 28 februarie 2014. Destinatiile incluse in promotie sunt: .

Care sunt cele mai periculoase orase din Republica Moldova

Capitala ocupa primul loc din Republica Moldova in topul oraselor cu cea mai mare infractionalitate, precum si in clasamentul cu cele mai multe jafuri si infractiuni grave.

Care sunt cele mai bune proiecte online din Romania: premiile Internetics

Cele mai bune proiecte online din Romania au fost premiate in cadrul galei Internetics, care a avut loc pe 10 octombrie. Webstyler a fost desemnata agentia anului, aceasta castigand in total sase premii, printre care trofeul de aur la Websites,.

Bancul zilei: De ce femeile plinute sunt cele mai bune

Un fizician ii spune sotiei sale: - Draga mea, esti din ce in ce mai atragatoare! - Aiurezi! Tu nu vezi cat m-am ingrasat?!.

Care sunt job-urile care te pot imbolnavi.

O serie de studii recente, realizate de cercetatori din intreaga lume, au insumat locurile de munca care prezinta cele mai mari riscuri pentru sanatate. Pe plan general, se pare ca persoanele care lucreaza in mediul bancar ar fi cele mai predispuse bolilor psihice, din cauza stresului enorm si a . panicii impuse de munca cu banii. Totodata, persoanele care au locuri de munca statice, la care sunt obligate sa stea pe scaun mai mult de 8 ore pe zi, sunt in pericol de a face diabet, cancer sau .

Cele mai mari descoperiri ale umanitatii

Sunt lucruri pe care le folosim in viata de zi cu zi, descoperite si inventate acum multi ani, fara de care nu ne-am putea imagina existenta. Aceste descoperiri, unele dintre ele catalogate drept cele mai mari.

TOP10: cele mai bune anvelope de iarna cu latimea de 185

Automobil Clubul German ADAC) a inceput testele pe anvelope de iarna, iar primele rezultate sunt pentru latimea de 185 mm, inaltimea de 60 mm si diametrul de 15. In top zece cele mai bune anvelope de iarna sapte au fost numite bune si trei.

ASUS ROG Matrix R9 280X Cele mai noi placi cu procesoare de ultima generatie AMD

ASUS Republic of Gamers ROG) a lansat placile video Matrix R9 280X Platinum si Matrix R9 280X standard, cele doua modele fiind motorizate de cele mai noi procesoare grafice AMD Radeon R9 280X. In urmatoarele saptamani vom asista desigur la cea mai mare pleiada de placi grafice din ultima vreme, fiecare producator etalandu-si tehnologiile exclusiviste in materie de sisteme de racire, modalitati de overclocking si mici diferente de constructie, care, in teorie, pot face decizia de achizitie mai grea sau [].

FOTO B.U.G. Mafia a pus strada pe CD. Cele mai mari 10 hituri din cariera de 20 de ani a trupei

Pe 12 octombrie, B. Mafia, una dintre cele mai reprezentative trupe din muzica romaneasca postdecembrista, a aniversat 20 de ani de la infiintare. De Pantelimonul petrece la in anii ce-au trecut, va prezentam cele mai mari hituri lansate de B. Mafia de-a lungul carierei.

LIVE VIDEO Cele mai bune proiecte online, premiate in cadrul galei Internetics, de la ora 20.00

Cele mai bune proiecte de pe piata de online din Romania vor fi premiate in cadrul galei Internetics 2013, care va avea loc joi, 10 octombrie, de la ora 20. Gala Internetics poate fi urmarita LIVE VIDEO pe Hotnews. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2484 seconds )