Libnet.ro
UNICEF

07:00

O asistenta si o infirmiera de la Spitalul Municipal Urziceni, infectate cu COVID-19

Adevărul Adevărul,
O asistenta si o infirmiera de la Spitalul Municipal Urziceni, infectate cu COVID-19

Doua angajate ale Spitalului MUnicipal Urziceni, o asistenta medicala si o infirmiera, care isi desfasoara activitatea la Sectia Boli Interne, au fost confirmate pozititiv cu noul coronavirus. in prezent, in judetul Ialomita exista 9 cadre medicale infectate cu COVID-19. continuă pe Adevărul

Izolete din folie de solar, tevi de polipropilena si paleti, la Spitalul Municipal Urziceni

Spitalul Municipal Urziceni, propus ca spital-suport Covid-19 pentru forme usoare si asimptomatice, a fost dotat cu izolete handmade, facute de instalatori din folie de solar, tevi de polipropilena sau paleti.

Opt cadre medicale de la Spitalul Municipal Dorohoi, confirmate cu COVID-19: Personalul medical este asimptomatic (VIDEO)

Inca un spital din Romania devine focar de coronavirus. Opt cadre medicale, dintre care 3 medici, de la Spitalul Municipal Dorohoi au fost confirmate cu coronavirus, fiind transferate la Spitalul Judetean.

Cazuri de coronavirus la Spitalul Municipal Blaj: patru asistente si un medic au fost testati pozitiv

Situatie ingrijoratoare la Spitalul Municipal Blaj, unitate medicala unde sunt tratati pacientii aflati in stare grava din Alba.

inca un medic infectat cu coronavirus a murit. Femeia avea 70 de ani si lucra la Spitalul Municipal din Brad (VIDEO)

Epidemia de coronavirus a mai facut o victima in randul cadrelor medicale din Romania. Este vorba despre un medic in varsta de 70 de ani, care lucra la Spitalul Municipal din Brad. Femeia suferea de diabet.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )