Libnet.ro
UNICEF

14:15

Asociatia Comunelor din Romania s-a infuriat si mai tare pe premier, dupa ce acesta a ignorat-o noua zile

Adevărul Adevărul,
Asociatia Comunelor din Romania s-a infuriat si mai tare pe premier, dupa ce acesta a ignorat-o noua zile

Reprezentantii Asociatiei Comunelor din Romania sunt nemultumiti de faptul ca premierul Victor Ponta nu a reactionat in niciun fel la adresa trimisa in urma cu noua zile pe adresa Guvernului. Acestia spun ca-si pun mari sperante in intalnirea pusa la punct cu vicepremierul Liviu Dragnea, dar la care il asteapta si pe premier. continuă pe Adevărul

Asociatia Comunelor din Romania s-a infuriat si mai tare pe premier, dupa ce acesta i-a ignorat noua zile

Reprezentantii Asociatiei Comunelor din Romania sunt nemultumiti de faptul ca premierul Victor Ponta nu a reactionat in niciun fel la adresa trimisa in urma cu noua zile pe adresa Guvernului. Acestia spun ca-si pun mari sperante in intalnirea pusa la punct cu vicepremierul Liviu Dragnea, dar la care il asteapta si pe premier.

Autostrazile din Romania, de 3 ori mai scumpe decat in Bulgaria

Autostrazile construite in Romania la ses sunt de 3 ori mai scumpe decat in Bulgaria, iar diferenta intre costurile minme si maxime pentru aceeasi forma de relief este mai mare decat in Polonia si Bulgaria, potrivit Consiliului Concurentei, care.

Intrucat le e tot mai greu sa ia un credit, directorii financiari din Romania se concentreaza pe imbunatatirea fluxurilor de lichiditati (raport)

Asteptarile de crestere economica ale directorilor financiari CFO) din Romania s-au redus usor in ultimele sase luni, se arata in Raportul Deloitte Central Europe CFO Survey vezi atasament). 70% dintre CFO se asteapta ca economia romaneasca sa stagneze in urmatoarele luni, in timp ce 10% dintre ei se tem de recesiune comparativ cu 4,8% in decembrie anul trecut). 80% considera ca nu este un moment propice pentru asumarea de riscuri mai mari, sase CFO din 10 se plang ca accesul la credite este dificil iar 55% intrevad o crestere a costurilor de finantare.

Copii romani langa o legenda, in cel mai tare show din Romania. Pustii vor canta alaturi de Roger Waters

Cei mai talentati 15 pusti din Romania vor face spectacol cu Roger Waters. il vor acompania pe artist pe acordurile We dont need no education. Copiii nu stiau prea multe despre Roger Waters, dar imediat ce .

Alexandra Dariescu, prima pianista din Romania care a concertat la prestigioasa Royal Albert Hall (Londra), vine, in premiera, la Festivalul Enescu

La numai 27 de ani, Alexandra Dariescu este prima pianista din Romania care a urcat pe scena Royal Albert Hall pentru a concerta alaturi de Orchestra Filarmonicii Regale din Londra; la evenimentul care a avut loc i.

Romslot: Piata de sloturi din Romania s-a echilibrat

Stabilizarea cererii si a ofertei din piata si modificarile legislative ce se preconizeaza a fi adoptate in urmatoarea perioada au condus la o mentinere a pietei de sloturi din Romania la acelasi nivel fata de perioada similara a anului anterior, sunt.

Intersectia din Romania care ne poate baga in Cartea Recordurilor, la ASA NU. Se intampla intr-unul din cele mai importante orase

Pare de-a dreptul imposibil ce se intampla cu drumurile din tara noastra. Daca ne-am uita la preturi, ar insemna ca ar trebui sa mergem pe drumuri pavate cu nestemate, dar nici pe departe de asa ceva. Ultima is.

Turismul romanesc si incalzirea globala: Sezoanele de iarna vor fi mai scurte/Cele mai afectate vor fi statiunile montane/ Unele regiuni din Romania vor inregistra pierderi

Temperaturile extreme afecteaza obiectivele turistice din statiunile de coasta si cele montane, specializate in sporturi de iarna. Majoritatea partiilor de schi din zona montana Bucegi si Postavaru se afla la altitudini joase, ceea ce va insemna ca vor fi necesare investitii pentru a produce zapada artificiala, astfel incat sa contracareze incalzirea climei montane. Pe de alta parte, partiile de schi aflate la o altitudine mai mare Sinaia, Balea) vor profita de un aflux sporit de turisti, se arata in Strategia nationala a Romaniei privind schimbarile climatice 2013-2020, publicata luni in Monitorul Oficial. Potrivit aceluiasi document, lacurile terapeutice ar putea seca in contextul fenomenului de incalzire globala ducand la pierderi pentru statiunile balneare si turismul terapeutic.

Swansea vs Petrolul: Suporterii englezi, sfatuiti sa fie atenti la hotii de buzunare din Romania si sa evite sa bea apa de la robinet

Englezii se pregatesc sa vina in Romania! Nu in excursie, ci la meciul de joi din Europa League, dintre Petrolul Ploiesti si Swansea. Jurnalistii britanici dau sfaturi suporterilor, dar cele mai multe nu ne.

OTRAVA in alimentele din Romania. Este responsabila de imbolnavirea cu CANCER de san

Un insecticid destul de periculos, interzis in anii 80, va mai fi prezent in alimentele produse in tara cel putin 100 de ani, avertizeaza specialistii. Potrivit Ring, otrava poate provoca riscul de crestere a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )