Libnet.ro
UNICEF

09:45

O asociatie din turism ii ofera lui Victor Ponta o vacanta gratuita in Mamaia, ca sa vada preturile practicate

Hotnews Hotnews,
 O asociatie din turism ii ofera lui Victor Ponta o vacanta gratuita in Mamaia, ca sa vada preturile practicate

ANAT l-a invitat pe premierul Victor Ponta sa petreaca gratuit o vacanta la Mamaia, cu familia, ca sa testeze serviciile si sa studieze tarifele, propunandu-i si sa introduca TVA 0 in turism, dupa ce primul ministru a afirmat ca unde a mers in vacanta a fost mai ieftin decat in statiunea romaneasca, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Victor Ponta, intr-o crama din Tbilisi, fotografiind o sticla de vin cu telefonul, alaturi de premierul Georgiei (FOTO)

Nici nu s-a intors bine din Caraibe, ca premierul Victor Ponta a plecat la Tbilisi, sa vada un meci de fotbal. Pentru cateva ore, seful Guvernului a lasat de-o parte grijile tarii si a zburat la finala.

Victor Ponta, invitat la Mamaia dupa declaratiile despre vacanta in Caraibe

Mamaia e pregatita pentru Ponta. Si il asteapta cu cinci stele. Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism il provoaca pe prim-ministrul Victor Ponta sa-si petreaca un sejur la Mamaia. Gratis. Invitatia.

Premierul Victor Ponta, invitat in vacanta la Mamaia pentru a verifica tarifele si serviciile. ANAT: Daca preturile sunt mai mari decat la Miami, sa scada taxele

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism ANAT) l-a invitat pe Victor Ponta sa petreaca gratuit o vacanta la Mamaia, alaturi de familie, pentru a testa serviciilor si pentru a studia tarifele. De altfel, ANAT.

Victor Ponta: Unde am mers eu in vacanta e putin mai ieftin decat la Mamaia

Premierul Victor Ponta a declarat in aceasta seara, in primul interviu dupa intoarcerea din vacanta in Caraibe, ca unde am mers eu in vacanta e putin mai ieftin decat la Mamaia. Potrivit surselor EurActiv. ro, Ponta si-a facut concediul pe cel mai mare vas de croaziera din lume, unde pretul unui apartament de luxe suite) este de aproximativ 5. 933 dolari 2 persoane).

Victor Ponta, primul interviu dupa vacanta - la Romania TV, ora 19.30

Premierul Victor Ponta participa astazi la Romania TV la prima emisiune dupa intoarcerea din vacanta. Luni, 10 august, de la ora 19. 30, Victor Ponta este invitatul emisiunii Editie speciala prezentata de Cristina Sincai, potrivit unui comunicat al Executivului.

Victor Ponta, primele declaratii dupa vacanta, la Romania Tv: Nu imi dau demisia. Pana in decembrie 2016 mai e putin

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, in primul interviu acordat dupa intoarcerea in tara, la Romania Tv, ca nu intentioneaza sa demisioneze din functie. Pana in decembrie 2016 mai e putin, a spus premierul. Ponta a facut, in timpul emisiunii, si o demonstratie de sustenabilitate a proiectului de Cod Fiscal, explicand ca impactul bugetar se poate sustine din cresterea economica, colectari mai bune si dintr-un sistem antifrauda care functioneaza din ce in ce mai bine. De asemenea, primul ministru a sustinut ca vacanta sa pe cel mai mare vas de croaziera din lume, in care a fost surprins saptamana trecuta, este putin mai ieftina decat la Mamaia.

Victor Ponta, despre concediul din Statele Unite: O agentie privata din America m-a supravegheat, platita de un site din Romania. Unde am mers eu in vacanta e un pic mai ieftin decat la Mamaia

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca in concediul din Statele Unite, a avut pe urme o firma privata care sa-i faca poze lui si familiei sale. Seful Guvernului a precizat ca un site de stiri din Romania.

Schimb de replici intre Victor Ponta si Alina Gorghiu: Cand iei cartonas rosu parasesti terenul, nu te legi de bare

Schimb de replici intre Victor Ponta si Alina Gorghiu, pe Facebook, dupa ce premierul, proaspat intiors din vacanta in Caraibe, a participat la finala Supercuperi Europei, gazduita in premiera de Georgia, la.

Magda Bistriceanu, cea care a dat pozele cu Victor Ponta in SUA: Am ajuns si agentie de spionaj

Fosta membra PSD Magda Bistriceanu, care a postat pe un site de socializare poze in care premierul Victor Ponta a fost surprins in vacanta in SUA, a scris luni pe Facebook ca este surprinsa de declaratia lui.

Declaratie soc a lui Victor Ponta: Am fost filat in SUA

Victor Ponta a declarat intr-o emisiune TV ca in vacanta petrecuta in SUA a fost supravegheat de o agentie privata, platita in acest sens din Romania. Pentru mine strict si pentru familia mea, era un lucru.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )