Libnet.ro
UNICEF

00:07

Astazi, 9 mai, este seara Galei Premiilor UNITER

Adevărul Adevărul,
Astazi, 9 mai, este seara Galei Premiilor UNITER

10 premianti, 32 de nominalizati si peste 500 de invitati din Bucuresti si din tara sunt asteptati in data de 9 mai la Teatrul Regina Maria din Oradea pentru a sarbatori performanta in Teatrul romanesc in cadrul Galei Premiilor UNITER. Spectacolul-eveniment va incepe la orele 21. 00 si va fi transmis in direct pe TVR1, Radio Romania Cultural si online pe www. tvr. ro si www. uniter. ro. Amfitrion va fi actorul Ion Caramitru. continuă pe Adevărul

Gala Premiilor UNITER 2016. Lista completa a castigatorilor

10 premianti, 32 de nominalizati si peste 500 de invitati din Bucuresti si din tara au sarbatorit performanta in Teatrul romanesc la Teatrul Regina Maria din Oradea, in cadrul Galei Premiilor UNITER, al carei amfitrion a fost actorul Ion Caramitru.

Dr. Oz: MAI este cea mai buna luna pentru a incepe o dieta. Afla de ce

Ai mancat prea mult la masa de Paste si acum vrei sa dai jos kilogramele in plus? Cunoscutul doctor Mehmet Oz spune ca mai este cea mai buna luna pentru a incepe o dieta. De aceea, el recomanda tocmai aceasta luna pentru faimoasa sa dieta de reducere a stomacului in 28 de zile, fara carne si produse animale.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )