Libnet.ro
UNICEF

20:30

Nu se astepta nimeni la asta! Ce i-a transmis Marcel Toader sotiei sale, in plin scandal

Antena3 Antena3,
Nu se astepta nimeni la asta! Ce i-a transmis Marcel Toader sotiei sale, in plin scandal

Maria Constantin a avut parte de o maresurpriza de ziua numelui, Sfanta Maria, din partea sotului ei. in ciuda scandalului televizat aflat in plina desfasurare, Marcel Toader a tinut sa-i. continuă pe Antena3

Ce mesaj i-a transmis Marcel Toader Mariei Constantin de ziua sa de nume

Marcel Toader a tinut sa-i transmita un mesaj de felicitari fostei sale sotii cu ocazia zilei onomastice. Chiar daca nu sunt in cele mai bune relatii, Marcel Toader a tinut sa-i transmita un.

Rasturnare de situatie in cazul divortului intre Maria Constantin si Marcel Toader

Marcel Toader si Maria Constantin divorteaza, insa asta nu mai e pentru nimeni o noutate. Dezvaluirile despre lucurile mai putin bune din relatia lor curg pe banda rulanta, si iata ca o noua acuzatie.

Marcel Toader: Am aflat ca Maria ma insala cand a venit la 11 noaptea cu...

Marcel Toader a povestit ca a aflat despre amantul sotiei sale in momentul in care Maria s-a intors acasa la 11 noaptea cu rochia murdara. Apoi, afaceristul a mers la masina si.

Caru' cu vedete: Ce salariu urias castiga lunar Teo Trandafir de la Kanal D; Marcel Toader: N-am mai facut sex de un an cu Maria; Actrita Meghan Markle a facut primele dezvaluiri despre relatia cu Printul Harry si despre nunta

Cati bani ajunsese sa castige lunar Maria Constantin! Marcel Toader a aratat extrasul de cont si a dezvaluit de unde a pornit cantareata. Marcel Toader a explicat ca succesul Mariei Constantin pe plan profesional i s-a datorat lui, in mare masura. Incredibil! Ce bine arata Van Damme la 56 de ani! Erou al filmelor de actiune, Jean-Claude Van Damme este la fel de musculos ca in tinerete. Recent, starul a iesit pe strada la bustul gol.

Reactia lui Augustin Viziru, dupa ce Marcel Toader a dezvaluit ca el este barbatul cu care l-ar fi inselat Maria Constantin

Marcel Toader a dezvaluit ca Maria Constantin l-ar fi inselat si cu Augustin Viziru! Cel din urma reactioneaza. Nu am ce sa zic, ma surprinde ce spune Marcel Toader. M-am intalnit de.

Marcel Toader a facut public numele celui cu care l-ar fi inselat Maria Constantin. Este un nume celebru in showbiz

Marcel Toader a facut public, la Acces direct, numele celui cu care Maria Constantin l-a inselat. Toader spune ca Maria ar fi avut o aventura cu Augustin Viziru. Am.

Rasturnare de situatie! Marcel Toader, schimb de mesaje indecente cu o doamna apetisanta!

Rasturnare de situatie in cazul divortului dintre Marcel Toader si Maria Constantin. Fostul sportiv este acuzat ca, la randul sau, purta conversatii indecente cu o femeie din Italia, in timp ce.

Culisele telenovelei mondene: Marcel Toader si Maria Constantin urmaresc sa scoata bani multi de la posturile TV

Un psiholog a analizat scandalul medicatic desfasurat dintre Marcel Toader si Maria Constantin. Psihologul Cezar Laurentiu Cioc a declarat pentru Libertatea ca interesul mondenitatilor cu pricina ar fi.

Carmen Harra l-a incoltit pe Marcel Toader: Sa-si aminteasca si el de...

Carmen Harra a facut dezvaluiri incendiare despre Marcel Toader si relatiile lui amoroase. Are un ego pana la cer. Prima lui reactie este sa atace pe cineva. Nu ma mir ca l-a inselat.

Marcel Toader face dezvaluiri incredibile: Maria este santajata cu filmulete erotice

Marcel Toader spune ca Maria Constantin e santajata cu filmulete erotice. Mi-a zis ca in 2013 cand eram pe canapea cu ea la Antena Stars, acest domn a vrut sa o distruga pe Maria Constantin,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )