Libnet.ro
UNICEF

19:31

Rasturnare de situatie! Marcel Toader, schimb de mesaje indecente cu o doamna apetisanta!

Antena3 Antena3,
Rasturnare de situatie! Marcel Toader, schimb de mesaje indecente cu o doamna apetisanta!

Rasturnare de situatie in cazul divortului dintre Marcel Toader si Maria Constantin. Fostul sportiv este acuzat ca, la randul sau, purta conversatii indecente cu o femeie din Italia, in timp ce. continuă pe Antena3

Rasturnare de situatie in cazul divortului intre Maria Constantin si Marcel Toader

Marcel Toader si Maria Constantin divorteaza, insa asta nu mai e pentru nimeni o noutate. Dezvaluirile despre lucurile mai putin bune din relatia lor curg pe banda rulanta, si iata ca o noua acuzatie.

Ce mesaj i-a transmis Marcel Toader Mariei Constantin de ziua sa de nume

Marcel Toader a tinut sa-i transmita un mesaj de felicitari fostei sale sotii cu ocazia zilei onomastice. Chiar daca nu sunt in cele mai bune relatii, Marcel Toader a tinut sa-i transmita un.

Caru' cu vedete: Ce salariu urias castiga lunar Teo Trandafir de la Kanal D; Marcel Toader: N-am mai facut sex de un an cu Maria; Actrita Meghan Markle a facut primele dezvaluiri despre relatia cu Printul Harry si despre nunta

Cati bani ajunsese sa castige lunar Maria Constantin! Marcel Toader a aratat extrasul de cont si a dezvaluit de unde a pornit cantareata. Marcel Toader a explicat ca succesul Mariei Constantin pe plan profesional i s-a datorat lui, in mare masura. Incredibil! Ce bine arata Van Damme la 56 de ani! Erou al filmelor de actiune, Jean-Claude Van Damme este la fel de musculos ca in tinerete. Recent, starul a iesit pe strada la bustul gol.

Reactia lui Augustin Viziru, dupa ce Marcel Toader a dezvaluit ca el este barbatul cu care l-ar fi inselat Maria Constantin

Marcel Toader a dezvaluit ca Maria Constantin l-ar fi inselat si cu Augustin Viziru! Cel din urma reactioneaza. Nu am ce sa zic, ma surprinde ce spune Marcel Toader. M-am intalnit de.

Culisele telenovelei mondene: Marcel Toader si Maria Constantin urmaresc sa scoata bani multi de la posturile TV

Un psiholog a analizat scandalul medicatic desfasurat dintre Marcel Toader si Maria Constantin. Psihologul Cezar Laurentiu Cioc a declarat pentru Libertatea ca interesul mondenitatilor cu pricina ar fi.

Nu se astepta nimeni la asta! Ce i-a transmis Marcel Toader sotiei sale, in plin scandal

Maria Constantin a avut parte de o maresurpriza de ziua numelui, Sfanta Maria, din partea sotului ei. in ciuda scandalului televizat aflat in plina desfasurare, Marcel Toader a tinut sa-i.

Carmen Harra l-a incoltit pe Marcel Toader: Sa-si aminteasca si el de...

Carmen Harra a facut dezvaluiri incendiare despre Marcel Toader si relatiile lui amoroase. Are un ego pana la cer. Prima lui reactie este sa atace pe cineva. Nu ma mir ca l-a inselat.

Marcel Toader face dezvaluiri incredibile: Maria este santajata cu filmulete erotice

Marcel Toader spune ca Maria Constantin e santajata cu filmulete erotice. Mi-a zis ca in 2013 cand eram pe canapea cu ea la Antena Stars, acest domn a vrut sa o distruga pe Maria Constantin,.

Detalii picante din mariajul dintre Marcel Toader si Maria Constantin: N-au mai facut amor de un an de zile

Divortul anuntat dintre Marcel Toader si Maria Constantin scoate la iveala toate picanteriile din viata de cuplu a celor doi. Potrivit Click, omul de afaceri s-ar fi plans apropiatilor ca el si.

Oana Roman, critici dure la adresa lui Marcel Toader: Daca esti barbat educat...

Oana Roman s-a implicat si ea in scandalul momentului dintre Marcel Toader si Maria Constantin. in timp ce barbatul o acuza in termeni duri pe partenera sa de viata de infidelitate, fiica lui.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1932 seconds )