Libnet.ro
UNICEF

01:05

ASTRAZENECA: Vaccinul impotriva noului Coronavirus ar putea fi disponibil la finalul lunii decembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ASTRAZENECA: Vaccinul impotriva noului Coronavirus ar putea fi disponibil la finalul lunii decembrie

Directorul executiv al producatorului farmaceutic AstraZeneca a declarat ca vaccinul dezvoltat de aceasta companie impotriva noului coronavirus ar putea sa devina disponibil pentru utilizare la sfarsitul lunii decembrie, in asteptarea aprobarilor emise de autoritatile cu rol de reglementare pe piata medicamentelor, scrie g4media. continuă pe Ziarul Bursa

ALEGERI SUA: Joe Biden promite ca va actiona rapid impotriva noului coronavirus

Statele Unite ale Americii, tara afectata cel mai mult de coronavirus, a inregistrat un nou record de cazuri zilnice de infectare - 127. 021, iar candidatul democrat Joe Biden, care este aproape de obtinerea voturilor pentru fotoliul de la Casa Alba, a promis ca va actiona pe frontul impotriva Covid-19 inca din prima zi a mandatului de presedinte.

Compania AstraZeneca anunta ca vaccinarea anti-COVID ar putea incepe inca din luna decembrie

Compania AstraZeneca a transmis ca vaccinul dezvoltat de ei, impotriva noului coronavirus, ar putea sa devina disponibil pentru utilizare la sfarsitul lunii decembrie. Compania asteapta acum aprobarile emise de autoritatile cu rol de reglementare pe piata medicamentelor.

Directorul AstraZeneca: Vaccinarea anti-COVID ar putea incepe in decembrie

Directorul executiv al producatorului farmaceutic AstraZeneca a declarat ca vaccinul dezvoltat de aceasta companie impotriva noului coronavirus ar putea sa devina disponibil pentru utilizare la sfarsitul lunii decembrie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )