Libnet.ro
UNICEF

16:31

Atac armat langa un mall din Houston. Cel putin sase oameni au fost raniti (VIDEO)

B1 B1,
Atac armat langa un mall din Houston. Cel putin sase oameni au fost raniti (VIDEO)

UPDATE: Autorul atacului din Houston a murit in urma schimbului de focuri, informeaza RT. Informatia a fost confirmata de fortele de politie. Cel putin sase oameni au fost raniti dupa ce un. continuă pe B1

Atac armat langa un mall din Houston

La ora locala 6:30, politia a fost alertata ca un barbat afro-american inarmat a tras mai multe focuri de arma in apropiere de un mall din sud-vestul orasului Houston.

FOTO + VIDEO. Atac armat intr-o parcare din orasul american Houston. Cel putin sapte persoane ar fi ranite

Un atac armat a avut loc, luni, intr-o parcare din orasul american Houston.

Atac armat intr-un centru comercial din Houston. Cel putin sapte persoane au fost ranite

Mai multe persoane au fost ranite si atacatorul a fost impuscat de fortele de ordine intr-un incident armat la Houston, Statele Unite, relateaza postul de televiziune ABC. Politia se afla in.

Atac armat in orasul suedez Malmo. Cel putin patru persoane au fost ranite, o explozie a avut loc ulterior

Cel putin patru persoane au fost ranite duminica seara intr-un atac armat la Malmo, in Suedia, atactorii au fugit de la fata locului, iar o operatiune a politiei era in curs cu scopul de a-i gasi, potrivit presei locale, scrie Sunday Express. Ulterior, o explozie a avut loc tot in oras, la scurt timp dupa atac.

Focuri de arma intr-un campus din Illinois. Cel putin noua persoane au fost ranite

Focuri de arma in campusul Universitatii din Illinois. Cel putin noua persoane ar fi implicate in acest incident, conform presei locale. Rezidentii au fost atentionati sa ramana in.

Atac armat in Houston: sapte raniti

Cel putin sapte persoane au fost ranite intr-un schimb de focuri in Houston, Texas, potrivit ABC News TV. Tragatorul, un afro-american, a fost impuscat.

FOTO + VIDEO. Atac armat la un mall din SUA. Trei persoane au murit, una a fost grav ranita. Atacatorul este cautat de politie

Patru persoane au murit, vineri, in urma unui atac armat care a avut loc la un mall din statul american Washington, au anuntat autoritatile locale.

SUA: Atac armat in statul Washington: Cel putin patru persoane, impuscate mortal intr-un centru comercial

Un individ a produs un atac armat intr-un centru comercial din nord-vestul statului Washington, unde a reusit sa impuste mortal cel putin patru persoane. Atacatorul a reusit sa fuga de la locul.

Atac armat in Statele Unite: Cel putin 9 persoane au fost impuscate in campusul Universitatii din Illinois

Focuri de arma au fost trase in campusul Champaign al Universitatii din Illinois. Conform primelor informatii cel putin 9 persoane ar fi fost impuscate, iar alte surse neconfirmate vorbesc un.

VIDEO Atac armat urmat de o explozie in orasul suedez Malmo: 20 de focuri de arma trase in timpul unui meci de fotbal, cel putin 4 raniti

Cel putin 4 persoane au fost ranite, duminica, in orasul suedez Malmo dupa ce un atacator neidentificat a deschis focul in timpul unui meci de fotbal. Martorii au povestit ca s-au auzit 20 de focuri de arma. La scurt timp dupa incident, o explozie s-a produs in orasul suedez, scrie Sunday Express, citand presa locala. Politia a anuntat ca ancheteaza incidentul ca tentativa de asasinat.

ştiri de la B1

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )