Libnet.ro
UNICEF

01:05

Atac armat in SUA! Mai multi copii au fost injunghiati. Bilantul VICTIMELOR

B1 B1,
Atac armat in SUA! Mai multi copii au fost injunghiati. Bilantul VICTIMELOR

Un atac armat a avut loc intr-un oras din statul Idaho, SUA, noua oameni, printre care sase copii, fiind injunghiati. Copiii raniti au intre 3 si 12 ani, iar unii sunt refugiati din Irak, Siria si. continuă pe B1

Atac armat in Annapolis, SUA: mai multi jurnalisti au fost impuscati intr-o redactie

Nu este prima oara cand vorbim de un atac armat in SUA, dar atentatul din Annapolis, Maryland va ramane in istorie din cauza mai multor particularitati. Problema accesului absurd de facil la arme pe teritoriul Statele Unite s-a reflectat in cel mai recent atac armat din Annapolis, Maryland. Un barbat a intrat intr-o redactie a [].

Atac armatla un festivalmuzical din Londra! Mai multe persoaneau fost injunghiate

Patru oameni au fost injunghiati la festivalul muzical din Londra. Conform primelor informatii, o ambulanta a fost chemata de urgenta pentru a duce doi barbati la spital. Victimele aveau 22, respectiv 26 de.

Litoralul romanesc atrage tot mai multi turisti straini. Cele mai cautate statiuni

Tot mai multi turisti straini aleg sa-si petreaca vacanta de vara pe litoralul romanesc. Potrivit touroperatorului Paradis Vacante de Vis, cele mai cautate statiuni sunt Mamaia, Eforie Nord, Venus, Saturn, Jupiter, Cap Aurora, Eforie Sud.

Atac armat in Italia. Un roman a fost impuscat in fata unui bar din Roma

Un roman de 24 de ani, a fost impuscat in fata unui bar din Roma. Incidentul a avut loc intr-un cartier laturalnic al capitalei italiene, vineri dimineata in jurul orei 7. Tanarul a fost transportat de.

ATAC ARMAT in Italia: Un roman, printre victime

Un roman, in varsta de 24 de ani, a fost impuscat, vineri dimineata, in jurul orei 7, in fata unui bar din Roma, Italia. Incidentul a avut loc in cartierul La Rustica, situat la periferia est al capitalei.

Be EU. Cum pot veni mai multi bani pentru cercetare

Programul Horizon - Europe, care succede Horizon 2020, a fost lansat in aceasta luna, iar europarlamentarul roman Dan Nica este raportor al Parlamentului European pentru acest program. Dan Nica a fost invitatul.

DNA: Liviu Dragnea, mai multi ani de inchisoare

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie sunt nemultumiti de pedeapsa de 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare la care a fost condamnat Liviu Dragnea, de instanta de fond din cadrul inaltei Curti de Casatie si Justitie.

VIDEO Politisti batuti si cu uniforma rupta in timp ce incercau sa incatuseze mai multi tineri recalcitranti. Agresorii au fost calmati cu trupele de mascati

Cristian Andrei Vatafu si Sabin Silvian Vatafu, doi frati din orasul Baicoi, au fost arestati preventiv pentru 30 de zile pentru ultraj. Cei doi tineri sunt acuzati ca au lovit doi politisti care au intervenit sa calmeze un scandal care a izbuncint intr-un cartier rau famat din oras. in paralel, politistii sunt anchetati si ei pentru purtare abuziva.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )