Libnet.ro
UNICEF

11:00

Atac sangeros intr-o moschee din Arabia Saudita. Cel putin 30 de persoane au fost ucise (VIDEO)

Antena3 Antena3,
Atac sangeros intr-o moschee din Arabia Saudita. Cel putin 30 de persoane au fost ucise (VIDEO)

Un terorist sinucigas a detonat bomba pe care o avea asupra sa intr-o moschee siita din estul Arabiei Saudite, in timpul rugaciunilor de vineri. Surse locale sustin ca cel putin 30 de persoane au fost ucise si m. continuă pe Antena3

Atentat intr-o moschee din Arabia Saudita: Cel putin 30 de persoane si-au pierdut viata

Un atentat a avut loc vineri intr-o moschee din estul Arabiei Saudite. Cel putin 30 de oameni au murit in urma exploziei, scrie BBC. Eram la inceputul rugaciunii, cand am auzit explozia, a declarat un.

Atac sinucigas la o moschee din Arabia Saudita

O moschee siita din Arabia Saudita a fost tinta unui atac sinucigas, in timpul rugaciunilor de vineri dimineata. in urma atacului au fost ranite aproximativ 30 de persoane.

ATENTAT la o moschee din Arabia Saudita. Cel putin 21 de persoane au murit

Cel putin 21 de oameni au fost ucisi intr-un atentat sinucigas comis vineri intr-o moschee siita din Arabia Saudita, informeaza site-ul ziarului The New York Times, potrivit Mediafax. Atentatul a avut loc .

Atentat la o moschee din Arabia Saudita. Cine a revendicat atacul

Cel putin 21 de oameni au fost ucisi intr-un atentat sinucigas comis vineri intr-o moschee siita din Arabia Saudita.

Au fost ucise 19 persoane la o moschee din Arabia Saudita

Statul Islamic din Irak si Levant ISIL) si-a asumat responsabilitatea pentru atentatul sinucigas cu bomba, care a avut loc azi, la o moschee siita din Arabia Saudita, in urma caruia au murit 19 persoane, iar alte 50 au fost ranite, informeaza Al Jazeera.

Atentat intr-o moschee din Arabia Saudita soldat cu peste 30 de morti. Atacul a fost revendicat de Statul Islamic

Cel putin 30 de oameni au murit intr-un atentat sinucigas comis vineri intr-o moschee siita din Arabia Saudita, informeaza agentia de presa TASS.

Se cauta calai! Arabia Saudita a scos la concurs opt posturi pentru ca nu mai face fata executiilor

Arabia Saudita a postat anunturi pentru opt posturi pentru calai, avand nevoie de personal suplimentar pentru a duce la capat un numar din ce in ce mai mare de condamnari la moarte, care, de cele mai multe ori, sunt executate prin decapitarea acuzatului.

Arabia Saudita angajeaza opt calai pentru decapitarile publice

Arabia Saudita angajeaza opt calai pentru decapitarile publice, iar anuntul a aparut luni pe site-ul unui minister. Pedeapsa capitala este data pentru ucideri, viol, adulter, vrajitorie si consumul de droguri,.

Incendiu intr-un bloc din Medias. Un barbat a murit carbonizat, iar doua persoane au fost intoxicate cu fum

Un barbat a murit carbonizat si doua femei au fost intoxicate cu fum, in urma unui incendiu produs, in noaptea de miercuri spre joi, intr-un bloc din municipiul Medias, judetul Sibiu, garsoniera unde a izbucnit.

Doi romani au fost prinsi la furat intr-o cladire din Roma

Doi romani surprinsi in timp ce incercau sa fure din sediul unei firme, intr-o cladire din Roma, au sarit de la balcon, unul dintre ei suferind fracturi la ambele picioare, potrivit Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )