Libnet.ro
UNICEF

21:30

Ateliere de scriere creativa pentru copii, la Carturesti Verona

Adevărul Adevărul,
Ateliere de scriere creativa pentru copii, la Carturesti Verona

Un nou laborator de scriere creativa pentru cei mici, intitulat Naratologie pe intelesul copiilor incepe sambata, 10 mai, la Carturesti Verona. Cele sase module, desfasurate in perioada 10 mai 14 iunie, sunt dedicate copiilor cu varste cuprinse intre 9 si 14 ani. continuă pe Adevărul

Opera Comica pentru Copii prezinta un nou spectacol: Mirandolina

In toate zilele de vineri ale lunii mai, Opera Comica pentru Copii prezinta spectacolul MIRANDOLINA, inspirat de cunoscuta piesa de teatru HANGITA, creatie a dramaturgului Carlo Goldoni.

Dupa un succes extraordinar in Rusia, artistii Operei Comice pentru Copii va invita la Mirandolina

Recent reveniti din turneul international in Rusia, unde au obtinut un succes extraordinar, in competitie cu peste 1000 de dansatori din tari de pe doua continente, Europa si Asia - doua premii I si o Medalie de Aur la Super Dance Festival Festivalul International de Folclor si Dans Modern), editia a II-a, de la Sankt Petersburg - artistii Operei Comice pentru Copii va invita din nou la spectacol!.

Internetul fara intoarcere, in curand si pentru copii

Studiul de Audienta si Trafic Internet SATI) va fi realizat, in continuare, de compania Kantar Media Spring, a anuntat Biroul Roman de Audit Transmedia BRAT). Kantar Media Spring a castigat licitatia organizata de BRAT si va furniza serviciile pentru realizarea SATI pentru al optulea an consecutiv.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1981 seconds )