Libnet.ro
UNICEF

14:01

Atributiile vicepremierului Raluca Turcan: Va coordona mai multe domenii, precum educatia, sanatatea si justitia

Hotnews Hotnews,
 Atributiile vicepremierului Raluca Turcan: Va coordona mai multe domenii, precum educatia, sanatatea si justitia

Vicepremierul Raluca Turcan va coordona activitatile din domeniile de responsabilitate a mai multor ministere, se arata intr-o decizie semnata de premierul Ludovic Orban. Va aviza planurile de masuri sectoriale elaborate de aceste ministere si va urmari indeplinirea lor. continuă pe Hotnews

Raluca Turcan coordoneaza sapte ministere

Raluca Turcan primeste noi sarcini in Guvernul Orban. Vicepremierul Guvernului Orban, va coordona activitatea a sapte ministere, printre care al Educatiei si Cercetarii, Sanatatii, Lucrarilor Publice,.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Raluca Turcan: Romanii au ales un presedinte care le reprezinta cel mai bine interesele

Prim-vicepresedintele PNL, vicepremierul Raluca Turcan, afirma ca, prin votul pe care l-au dat duminica pentru Klaus Iohannis, romanii au ales Romania normala si un.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Vicepremierul Raluca Turcan: Am votat pentru o Romanie in care legea-i lege pentru toti

Vicepremierul Raluca Turcan s-a prezentat, duminica dimineata, la vot, in municipiul Sibiu. Aceasta a declarat ca a votat pentru o Romanie in care legea-i lege pentru toti. Am votat pentru o.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Raluca Turcan, dupa ce a votat: Am votat pentru o Romanie in care legea e lege pentru toti

Vicepremierul Raluca Turcan a declarat duminica dimineata, la iesirea de la urne, ca a votat pentru o Romanie in care legea-i lege pentru toti.

Medicii din nordul Romaniei sunt in alerta. Mai multe cazuri de difterie au fost confirmate in Ucraina

Autoritatile din nordul Romaniei sunt in alerta, dupa ce in Ucraina au fost semnalate mai multe cazuri de difterie, in apropiere de granita cu tara noastra. Medicii au primit recomandari speciale cu privire la diagnosticarea corecta a pacientilor, in conditiile in care ultimele cazuri de difterie din Romania u fost semnalate in urma cu 40 .

Iohannis a castigat alegerile in mai multe orase fief PSD. La Focsani, Viorica Dancila a luat cele mai multe voturi intr-o singura sectie din 58

La Craiova, orasul Liei Olguta Vasilescu, unul dintre liderii PSD si cea care s-a ocupat de campania electorala a Vioricai Dancila, Klaus Iohannis a obtinut cel mai mare procent - peste 32,58% din voturi la alegerile prezidentiale. Viorica Dancila a obtinut mai multe voturi decat Iohannis in doar 7 din cele 173 de sectii din Craiova. in schimb, la Videle, orasul sau natal, Viorica Dancila a obtinut cel mai mare scor in toate cele 9 sectii de votare, castigand alegerile cu 44,35%, la o diferenta de aproape 20 de procente fata de Iohannis.

Netanyahu promite si mai multe lovituri in Gaza, dupa ce Armata a omorat zeci de militanti jihadisti

Incetati atacurile sau veti primi si mai multe lovituri, a avertizat miercuri premierul israelia.

De cand va fi redus orarul pentru elevi. Se vor taia mai multe ore. Ministrul Educatiei a facut anuntul

Orarul elevilor va suferi modificari, anunta noul ministru al Educatie. Schimbarile vor fi puse in practica in viitorul apropiat, anunta Monica Anisie, spunand ca va fi aplicata o lege prin care se vor taia mai multe ore. De cand va fi redus orarul pentru elevi si cate ore se vor taia? Ministrul Educatiei a facut .

Romania continua sa fie unul dintre statele europene cu cele mai multe cazuri de pojar. Cauza: rata slaba a vaccinarilor

Romania este, in continuare, printre statele europene cu cele mai multe cazuri de pojar, din cauza ratei slabe a vaccinarilor, la fel ca si Serbia, tari in care se inregistreaza focare de rujeola, potrivit raportului anual privind prosperitatea in Europa Centrala si de Est, realizat de think-tank-ul britanic The Legatum Institute.

Alegeri prezidentiale 2019. La Iasi, Viorica Dancila a luat cele mai multe voturi doar in sectiile unde au votat detinutii

Singurele doua sectii de votare din municipiul Iasi in care prezidentiabilul PSD Viorica Dancila a luat cele mai multe voturi sunt cele in care au votat detinutii, scrie Ziarul de Iasi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2904 seconds )