Libnet.ro
UNICEF

01:05

Augustin Zegrean, despre scenariul alegerilor anticipate dupa alegeri: Va garantez ca toti cei care au pierdut, acum la asta se gandesc, asta este speranta lor (VIDEO)

B1 B1,
Augustin Zegrean, despre scenariul alegerilor anticipate dupa alegeri: Va garantez ca toti cei care au pierdut, acum la asta se gandesc, asta este speranta lor (VIDEO)

Fostul presedinte al CCR Augustin Zegrean a declarat joi, intr-o interventie pentru B1 TV, ca este aproape imposibil de declansat in Romania alegeri anticipate, avand in vedere mecanismul constitutional care vi. continuă pe B1

Legatura secreta dintre Biserica Ortodoxa si AUR. S-a aflat abia dupa alegeri

PSD a castigat alegerile parlamentare 2020, cu aproape 5% peste liberali. Social-democratii incep sa-si puna problema unui premier pe care sa-l impuna lui Klaus Iohannis si sa adune o majoritate care sa sustina un guvern PSD. Calculele fluctueaza intre UDMR si AUR, o alianta legata strans de Biserica Orodoxa, cel putin in lupta din scrutinul .

Nicusor Dan, despre rezultatul alegerilor: Ne-a cam trecut glontul pe la ureche

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat ca este bine ca exista o majoritate a partidelor de dreapta si ca in urma alegerilor de duminica ne-a cam trecut glontul pe la ureche. El a precizat ca este independent politic si ca a colaborat si va colabora foarte bine cu Guvernul.

Scoala de dupa alegeri

Am avut alegeri parlamentare, un lucru pentru care Guvernul Ludovic Orban si presedintele Klaus Ioha.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )