Libnet.ro
UNICEF

10:30

Augustin Zegrean a fost luat in calcul pentru sefia PNL Bistrita-Nasaud

B1 B1,
Augustin Zegrean a fost luat in calcul pentru sefia PNL Bistrita-Nasaud

Augustin Zegrean, fostul presedinte al Curtii Constitutionale, a fost luat in calcul pentru sefia organizatiei PNL Bistrita-Nasaud in cadrul unor discutii informale a membrilor filialei, a declarat. continuă pe B1

Fostul presedinte CCR, Augustin Zegrean, ar putea deveni liderul filialei PNL Bistrita-Nasaud

Numele fostului presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a fost luat in discutie in cadrul filialei PNL Bistrita-Nasaud pentru a prelua conducerea interimara a organizatiei, fapt confirmat vineri, intr-o conferinta de presa, de senatorul liberal Dorin Dobra.

Augustin Zegrean, luat in calcul pentru a prelua sefia filialei PNL Bistrita-Nasaud

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a fost luat in calcul pentru prelua conducerii interimare a organizatiei PNL Bistrita-Nasaud, a conformat senatorul liberal Dorin Dobra, intr-o conferinta de presa.

Dobra (PNL): A fost o discutie, in urma cu doua saptamani, ca Augustin Zegrean sa preia organizatia PNL Bistrita

Senatorul Dorin Dobra a declarat, vineri, pentru News. ro ca a existat in organizatia Bistrita o discutie informala, privind venirea lui Augustin Zegrean, care isi incheie mandatul la CCR, la sefia filialei, el precizand ca, din cate a inteles, acesta nu doreste sa revina in politica.

Augustin Zegrean, luat in calcul pentru o functie de conducere in PNL

Numele fostului presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a fost luat in discutie in cadrul filialei PNL Bistrita-Nasaud pentru a prelua conducerea interimara a organizatiei, fapt.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )