Libnet.ro
UNICEF

22:00

Augustin Zegrean, fostul presedinte al CCR: Nu e imposibil de ajuns la anticipate, dar trebuie urmati pasii

Antena3 Antena3,
Augustin Zegrean, fostul presedinte al CCR: Nu e imposibil de ajuns la anticipate, dar trebuie urmati pasii

Dupa ce Klaus Iohannis l-a propus tot pe Ludovic Orban pentru functia de premier, Augustin Zegrean, fostul pesedinte al CCR, a spus ca Partidul Social Democrat ar putea sa amane la nesfarsit pronuntarea asupra noului Guvern Orban fiindca nu exista sanctiune pentru asta. continuă pe Antena3

Augustin Zegrean, fostul presedinte al CCR, despre planul PSD impotriva PNL: Nu exista sanctiune pentru asta

Dupa ce Klaus Iohannis l-a propus tot pe Ludovic Orban pentru functia de premier, PSD are in plan sa nu asigure cvorum pentru votarea sau respingerea noului guvern propus.

Augustin Zegrean despre decizia CCR privind interceptarile SRI: Nu e organ de urmarire penala Procuratura are suficient de multe mijloace tehnice

Interceptarile facute de SRI in baza mandatelor de siguranta nationala nu vor mai putea fi folosite in dosare penale, potrivit deciziei luate miercuri de CCR, a explicat la B1 TV Augustin Zegrean, fost presedinte al Curtii, el precizand totodata ca nu trebuie sa se sperie nimeni de acest lucru, pentru ca procuratura are suficient de multe mijloace tehnice.

Scenariul anticipatelor, analizat de un fost presedinte CCR, in direct pe B1 TV. Zegrean: in Constitutie nu e un termen pana la care Parlamentul trebuie sa voteze propunerea presedintelui de formare a Guvernului (VIDEO)

Parlamentul nu are un termen stipulat de Constitutie pana la care trebuie sa voteze propunerea presedintelui de formare a Guvernului, a declarat Augustin Zegrean, fost presedinte al CCR, joi seara, in direct pe.

CUTREMUR POLITIC! A MURIT fostul presedinte! Toata tara este iN LACRIMI

Fostul presedinte kenyan Daniel arap Moi a murit la varsta de 95 ani, a anuntat Presedintia de la Nairobi, potrivit site-ului agentiei Dpa. Cu profund regret si tristete anuntam decesul marelui lider de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2719 seconds )