Libnet.ro
UNICEF

06:15

Aurelian Marin este noul presedinte al ANAT

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Aurelian Marin este noul presedinte al ANAT

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism ANAT) are un nou presedinte, Aurelian Marin, proprietarul si managerul agentiei de turism Paradis din Constanta, acesta avand un mandat de doi ani la conducerea asociatiei, au declarat reprezentanti ai ANAT,. continuă pe Wall-Street Ro

Constanteanul Aurelian Marin este noul presedinte ANAT. Cei mai importanti oameni din turismul romanesc l-au ales pentru un mandat de doi ani

Noul presedinte al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism este constanteanul Aurelian Marin. El a fost ales de cele mai luminate minti din turismul romanesc, intrunite astazi la Bucuresti.

Delia Arsenie este noul presedinte director general al Onix Asigurari

Delia Arsenie s-a alaturat echipei Onix Asigurari in functia de director general si presedinte al consiliului de administratie, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism are un nou presedinte

Proprietarul si managerul agentiei de turism Paradis din Constanta, Aurelian Marina este noul presedinte al Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism ANAT), informeaza Mediafax.

Ioan Chelaru, noul presedinte al Comisiei pentru revizuirea Constitutiei

Vicepresedintele social-democrat al Senatului, Ioan Chelaru, a fost ales, luni, in unanimitate, in functia de presedinte al Comisiei comune a Camerei Deputatilor si Senatului, pentru elaborarea propunerii.

Ioan Chelaru (PSD), noul presedinte al Comisiei comune pentru revizuirea Constitutiei

Vicepresedintele social-democrat al Senatului, Ioan Chelaru, a fost ales, luni, in unanimitate, in functia de presedinte al Comisiei comune a Camerei Deputatilor si Senatului pentru elaborarea propunerii legislative de revizuire a Constitutiei, anunta Agerpres.

Suedezul Tomas Ryde este noul antrenor al nationalei feminine de handbal (VIDEO)

Suedezul Tomas Ryde, in varsta de 55 de ani, a fost numit luni in functia de antrenor principal al nationalei de handbal feminin a Romaniei. Obiectivul principal al acestei numiri este calificarea la.

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )