Libnet.ro
UNICEF

01:05

Australian Open Tecau si Rojer s-au calificat in optimi

Hotnews Hotnews,
 Australian Open Tecau si Rojer s-au calificat in optimi

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda) s-a calificat, sambata, in optimile probei masculine de dublu de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

Australian Open. Tecau si Rojer s-au calificat in turul doi

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 1, s-a calificat, joi, in turul doi al probei de dublu de la Australian Open, primul Grand Slam al anului. Tecau si Rojer au invins in.

Australian Open: Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna, in optimi la Melbourne

Perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna s-a calificat, vineri, in optimile probei masculine de dublu de la Australian Open. Cei doi s-au impus in doua seturi, scor 6-3, 6-2, in fata dublului format din Lukas Dlouhy/Jiri Vesely ambii din Cehia).

Australian Open: Serena Williams s-a calificat in optimile de finala

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, numarul unu mondial, s-a calificat, vineri, in optimile de finala ale Openului Australiei la tenis, dupa ce a invins-o pe rusoaica Daria Kasatkina, in doua seturi simetrice, 6-1, 6-1.

Tecau si Rojer s-au calificat in optimi, la Australian Open

Perechea Horia Tecau / Jean-Julien Rojer Romania/Olanda) s-a calificat, sambata, in optimile probei masculine de dublu de la Australian Open.

Agnieszka Radwanska dupa calificarea in optimi la Australian Open: Durerea e al doilea meu nume

Poloneza Agnieszka Radwanska s-a calificat, vineri, in optimile de finala la Australian Open, dupa o victorie scurta si convingatoare in fata revelatiei Monica Puig din Puerto Rico.

Doi romani joaca, sambata, la Australian Open: Tecau si Olaru au fost programati la Melbourne. Cand vor intra pe teren

Cele cinci romance aflate pe tabloul de simplu au fost eliminate. Iubitorii tenisului din tara urmaresc acum parcursul celor doi jucatori de la dublu masculin, plus traseul singurei fete pe care o mai avem la dublu feminin.

Australian Open: Chinezoaica Shuai Zhang, calificata surprinzator in optimi

Jucatoarea chineza de tenis Shuai Zhang, care a eliminat-o pe romanca Simona Halep in runda inaugurala a Openului Australiei, continua sa surprinda la Melbourne, in primul turneu de Mare Slem al anului, unde sambata a reusit calificarea in optimi de finala, scrie Agerpres. Shuai Zhang a trecut in turul 3 de americanca Varvara Lepchenko, cu un categoric 6-1, 6-3.

Tecau si Rojer s-au calificat in turul doi la Australian Open

Perechea de juc[tori Horia Tecau / Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 1, s-a calificat, joi, in turul doi al probei de dublu de la Australian Open.

Australian Open: Horia Tecau si Jean-Julien Rojer, in turul doi

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul 1, s-a calificat, joi, in turul doi al probei de dublu de la Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in turul al doilea la Australian Open

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda) a debutat, joi dimineata, in proba de dublu a primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, invingand perechea Martin Klizan/Sergiy StakhovskySlovacia/Ucraina) cu 7-5, 6-2.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )