Libnet.ro
UNICEF

13:30

Autodenunt in dosarul Microsoft: Cum le-am dat eu spaga guvernantilor si marilor corporatii IT mai bine de 13 ani

Hotnews Hotnews,
 Autodenunt in dosarul Microsoft: Cum le-am dat eu spaga guvernantilor si marilor corporatii IT mai bine de 13 ani

Scandalul Microsoft nu este despre o spaga Microsoft data guvernatilor romani de la Adrian Nastase incoace. Nu este despre un om, Claudiu Florica, fostul sef al Fujitsu Siemens in Romania - partener al Microsoft Irlanda, care ar fi jucat pe degete politicieni corupti. Daca este adevarat ce spune un martor in documentul DNA trimis catre Parlament, atunci este vorba despre o Romanie bolnava, in care deopotriva politicieni si manageri ai marilor corporatii IT - Microsoft, IBM, HP - si-au dat mana pentru cel mai mare jaf public din istoria acestei tari. Pentru ca totul s-a facut exclusiv pe banii nostri. continuă pe Hotnews

Catalin Predoiu: Dosarul Microsoft ar putea echivala cu un simbolic proces al postcomunismului. Procurorii si judecatorii vor face un act istoric

Catalin Predoiu, prim-vicepresedintele PDL, le cere parlamentarilor cercetati in dosarul Microsoft sa demisioneze si sa se puna la dispozitia Justitiei. Anticipez ca 'Dosarul Microsoft' ar putea fi un act de 'distrugere creatoare' in societatea romaneasca. Noi nu am facut un proces al comunismului, dar 'Dosarul Microsoft' ar putea echivala cu un simbolic proces al postcomunismului romanesc. Din aceasta perspectiva, procurorii si judecatorii nu vor face doar un act de justitie, ci un adevarat act istoric, sustine Catalin Predoiu.

Semne mari de intrebare in dosarul Microsoft

Mai multe informatii de ridica semne de intrebare in dosarul Microsoft au fost prezentatejoi, la oEditie speciala, de la Antena 3. Iata, mai jos, semnele de intrebare in dosarul Microsoft:1. in.

Dosarul Microsoft. Gruparea care a controlat mari afaceri cu statul in Romania sub Nastase si Basescu

Oamenii de afaceri suspectati de procurorii DNA ca au plimbat spagi in valoare de zeci de milioane de dolari in Dosarul Microsoft sunt conectati, in mare masura, la celebra grupare Petrache-Bittner-Cocos din timpul guvernarii PSD din 2000-2004, despre care presedintele Traian Basescu declara ca ar fi mafia personala a lui Adrian Nastase. Dupa cum rezulta din dosarul Microsoft, personaje cheie din aceasta grupare si-au transferat influenta asupra guvernelor de dupa 2004, Tariceanu si Boc, insa au stabilit conexiuni si cu Victor Ponta, pomenit si el in dosar. Un scurt inventar al informatiilor disponibile si publicate de-a lungul timpului in diverse investigatii indica legaturi transpartinice la nivel inalt intre membrii acestei grupari care a controlat marile afaceri cu statul din Romania peste un deceniu.

DNA: Victor Ponta nu are nicio calitate in dosarul Microsoft

Victor Ponta nu are nicio calitate in dosarul Microsoft, au anuntat, miercuri, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), citati de B1 TV. Dosarul Microsoft a fost deschis in urma unor informatii.

REVISTA PRESEI: Licentele noi din dosarul Microsoft au fost cumparate pe banii elevilor

Evenimentul Zilei arata ca licentele noi din dosarul Microsoft au fost cumparate pe banii elevilor. Adevarul arata cati bani trebuie sa plateasca parintii pentru scoala gratuita a copiilor. Capital prezinta cartierele in care poti ajunge proprietar cu 5000 de euro. Gandul scrie despre audierea Elenei Udrea la DNA, intr-un dosar de coruptie al lui Gheorghe Stefan Pinalti. Ziarul Financiar face un bilant: 10 miliarde de euro in IT din 2000 pana in prezent. Si se intreaba cat a fost mita. Hotnevs prezinta diferentele intre coruptia si justitia din SUA si Romania. Ziare. com se intreaba de ce parte a dosarului Microsoft o fi Victor Ponta. Iar Sport. ro spune ca Real Madrid a avut nevoie de o simulare penibila a lui Ronaldo pentru a intoarce meciul.

La Ordinea Zilei: Exclusiv! Suveica spagarilor in dosarul Microsoft

Dosarul Microsoft, un dosar cu spagi uriase care s-au intins pe o perioada lunga de timp. Sume uriase de bani au fost plasati intr-un circuit care trebuia sa ajute la spalarea lor. in cadrul editiei de.

DNA: In acest moment, Victor Ponta nu are calitate de suspect sau inculpat in dosarul Microsoft

Directia Nationala Anticoruptie DNA) precizeaza, la solicitarea Agerpres, ca premierul Victor Ponta nu are calitate de suspect sau inculpat in dosarul Microsoft.

Dosarul Microsoft. DNA: in acest moment, Victor Ponta nu are calitate de suspect sau de inculpat

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a anuntat miercuri ca, in acest moment, premierul Victor Ponta, candidat la alegerile prezidentiale din 2014, nu are calitate de suspect sau de inculpat in dosarul Microsoft.

Dosarul Microsoft: Un martor al DNA spune ca Nastase si Ponta sunt implicati in trafic de influenta

Nume de premieri si ministri, influente si contracte prelungite ani de zile in schimbul unor sume fabuloase, calculate doar in milioane de dolari. Cam asa arata dosarul Microsoft, unul dintre cele mai.

Dosarul Microsoft. Ponta: DNA nu m-a acuzat de nimic

Premierul Victor Ponta a declarat, la Digi24, ca este pregatit sa mearga la DNA pentru a spune faptul ca nu a avut nicio implicare in dosarul Microsoft si ca nu a fost chemat la DNA in legatura cu acest dosar.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )