Libnet.ro
UNICEF

05:30

Autostrada A2, inchisa pe sensul de mers Bucuresti - Constanta

B1 B1,
Autostrada A2, inchisa pe sensul de mers Bucuresti - Constanta

Accesul pe autostrada A2 pe sensul de mers Bucuresti-Constanta a fost oprit din cauza conditiilor meteo dezastruoase: cod portocaliu de ninsori si viscol, a anuntat marti seara Biroul de presa al Brigazii. continuă pe B1

Circulatia pe Autostrada Autostrada Soarelui, inchisa din cauza viscolului, pe sensul de mers Bucuresti-Constanta

Traficul rutier pe Autostrada A2 pe sensul de mers Bucuresti-Constanta a fost inchis marti seara. De asemenea, sase tronsoane de drumuri nationale au fost inchise circulatiei.

Autostrada A2, inchisa pe ambele sensuri

UPDATEAutostrada A2 Bucuresti - Constanta a fost inchisa in totalitate pe ambele sensuri de mersdin cauza vremii nefavorabile, a anuntat Inspectoratul General al Politiei Romane. De.

Autostrada A2 redeschisa partial

Inspectoratul General al Politiei Romane anunta ca, sambata seara, o portiune din Autostrada A2, intre kilometrii 12 - 64, pe sensul de mers Bucuresti - Lehliu a fost deschisa, in timp ce restul ramane inchisa.

Un autocar cu cetateni bulgari a fost intors din drum la iesirea din Capitala, pe A2. Autostrada Bucuresti - Constanta a fost inchisa in totalitate pe ambele sensuri de mers

Un autocar cu cetateni din Bulgaria, al caror avion nu a putut ateriza in Sofia si a fost nevoit sa aterizeze pe Aeroportul Otopeni, a fost intors din drum la iesirea din Capitala, pe Autostrada A2, anunta Departamentul pentru Situatii de Urgenta.

UPDATE Traficul pe Autostrada Soarelui a fost inchis pe ambele sensuri

Traficul pe Autostrada Soarelui a fost inchis, marti seara, pe ambele sensuri, dupa ce fusese oprita circulatia doar pe sensul Bucuresti-Constanta, de la kilometrul 12 pana la kilometrul 212.

Circulatia pe Autostrada A4 si pe Autostrada Soarelui, intre Cernavoda si Constanta, inchisa din cauza viscolului

Circulatia pe Autostrada Soarelui intre Cernavoda si Constanta si pe Autostrada A4, tronsonul Ovidiu - Agigea, a fost inchisa marti seara, ca urmare a avertizarii cod portocaliu de viscol.

Drumurile deschise sambata seara: Se circula pe Autostrada A2, intre Bucuresti si Lehliu, pe ambele sensuri

Sambata seara, au fost instituite restrictii de tonaj pe inca trei drumuri nationale din judetul Galati, iar traficul pe Autostrada Sorelui este in continuare deschis doar pe portiunea Bucuresti - Lehliu-Gara, pe ambele sensuri, potrivit Centrului Infotrafic.

Infotrafic: Autostrada Bucuresti - Constanta a fost redeschisa

Traficul rutier a fost reluat, incepand cu ora 9:45, pe tronsonul Lehliu - Gara - Constanta al autostrazii Soarelui, anunta Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane. Se circula in conditii de iarna iar pentru evitarea producerii unor accidente, traficul rutier se va desfasura sub supravegherea unui echipaj de politie rutiera.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )