Libnet.ro
UNICEF

12:45

Autostrada Agigea-Ovidiu a fost blocata din cauza unui accident rutier. Doua TIR-uri s-au ciocnit

Adevărul Adevărul,
Autostrada Agigea-Ovidiu a fost blocata din cauza unui accident rutier. Doua TIR-uri s-au ciocnit

A4, intre Agigea si Ovidiu, a fost blocata ojumatare de ora din cauza accidentului rutier. La fata locului s-a deplasat si un elicopter SMURD. continuă pe Adevărul

Sectia de radioterapie a Spitalului Municipal Timisoara, singura din vestul tarii, blocata de cateva zile din cauza unui aviz in jur de 100 de pacienti cu cancer sunt programati zilnic

Activitatea Sectiei de radioterapie a Spitalului Municipal din Timisoara - sistata joi din cauza unor proceduri birocratice, dupa cum afirma conducerea spitalului - este inca blocata de avizul pe care spitalul il asteapta de la Comisia Nationala pentru Controlul Activitatilor Nucleare CNCAN). La aceasta sectie, singura din vestul tarii, sunt programati zilnic aproximativ 100 de pacienti, iar conducerea spitalului sustine ca a trimis din luna mai dosarul pentru prelungirea autorizarii de functionare.

O companie aeriana a anulat un zbor din cauza unui cetatean musulman. Motivul: barbatul trasese apa la toaleta de doua ori si salutase pe cineva

Doi pasageri musulmani aflati la bordul unui zbor al companiei aeriene American Airlines acuza compania de rasism dupa ce echipajul de cabina a anulat un zbor pentru ca insotitorii de bord nu se simteau confortabil cu ei in avion, potrivit The Independent.

Sectia de radioterapie a Spitalului Municipal Timisoara, singura din vestul tarii, blocata de cateva zile din cauza unui aviz

Activitatea Sectiei de radioterapie a Spitalului Municipal din Timisoara este inca blocata de avizul pe care il asteapta de la Comisia Nationala pentru Controlul Activitatilor Nucleare CNCAN), cu toate ca institutia a trimis dosarul din luna mai, iar.

Barbatul din Suceava care si-a pierdut mainile in urma unui accident de munca va primi o noua sansa

Barbatul din Suceava care si-a pierdut mainile in urma unui accident de munca va primi o noua sansa. Impresionat de drama sa, un telespectator Antena 3 s-a oferit sa-i plateascaprotezele bionice in.

Legea politelor RCA se schimba, din cauza UE. in ce constau modificarile aduse de Ministerul de Finante

Se schimba legea politelor RCA, potrivit unui proiect de lege al Ministerului Finantelor. Institutia vrea sa schimbe Legea 1322017, din cauza unor posibile sanctiuni pe care le-ar putea decide Comisia Europeana. Ministerul Finantelor Publice a pus in dezbatere publica un proiect de lege privind modificarea Legii asigurarii obligatorii de raspundere civila auto, adica Legea 1322017.

UPDATE Mario Iorgulescu a ramas tot la Elias, din cauza unor defectiuni la aeronava cu care trebuia transferat in Italia. Operatiunea, in mare secret

Mario Iorgulescu, fiul sefului LPF, se afla in stare grava dupa accidentul pe care l-a provocat pe 8 septembrie. El a fost transferat atunci, imediat, la spitalul Elias din Bucuresti. Dar se pare ca nu s-ar mai afla acolo. UPDATE: Surse din cadrul Spitalului Elias au declarat in cursul diminetii de sambata ca transferul lui .

Fifor spune ca, din cauza lui Iohannis, MAI este blocat la varf

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, afirma, in contextul cazului fetitei ucise in judetul Dambovita, ca din cauza presedintelui Klaus Iohannis Ministerul Afacerilor Interne ramane blocat la varf, neexistand nici macar un ministru interimar care sa conduca sistemul si sa coordoneze lupta zilnica a politistilor cu criminalii si infractorii. Domnule candidat Iohannis si domnilor de la PNL, in loc sa discutam despre cum blocati institutii si nu le lasati sa se modernizeze, poate ar trebui sa discutam cu responsabilitate si lipsa de orgolii cum putem sprijini toti institutiile sa se reformeze si sa nu mai permita greseli cauzatoare de moarte, spune Fifor.

Fifor: Din cauza blocajelor presedintelui, Romania absoarbe mai putini bani europeni

Vicepremierul Mihai Fifor a mentionat ca din cauza blocajelor presedintelui Romania investeste mai .

MIHAI FIFOR: Din cauza blocajelor presedintelui, comunitati intregi de romani sunt private de la dezvoltare

Vicepremierul Mihai Fifor a afirmat ca au trecut 5 zile de la decizia Curtii Constitutionale si 26 de zile de cand presedintele Klaus Iohannis ar fi trebuit sa faca numirile ministrilor interimari si a mentionat ca din cauza blocajelor presedintelui, Romania investeste mai putin, absoarbe mai putini bani europeni si comunitati intregi de romani sunt private de la dezvoltare.

Fifor: Din cauza blocajelor presedintelui, Romania investeste mai putin, absoarbe mai putini bani europeni

Vicepremierul Mihai Fifor a afirmat ca au trecut 5 zile de la decizia Curtii Constitutionale si 26 de zile de cand presedintele Klaus Iohannis ar fi trebuit sa faca numirile ministrilor interimari si a mentionat ca din cauza blocajelor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )