Libnet.ro
UNICEF

14:15

Autostrada Sebes-Turda, construita de romani, italieni si austrieci cu 6 milioane euro/km

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Autostrada Sebes-Turda, construita de romani, italieni si austrieci cu 6 milioane euro/km

CNADNR a selectat constructori romani, italieni si austrieci pentru constructia autostrazii Sebes-Turda, de 70 de kilometri. Derularea licitatiei aferenta celor patru tronsoane a fost realizata in timp record, unic in istoria CNADNR, iar. continuă pe Wall-Street Ro

Ce firme au castigat licitatia pentru autostrada Sebes-Turda.

Departamentul pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii Straine anunta finalizarea licitatiei in vederea atribuirii contractului Proiectare si executie autostrada Sebes-Turda, Loturile 1, 2, 3, 4. Comisiile de evaluare au desemnat castigatorii pentru: - Autostrada Sebes-Turda Lot I, km 0+000 km 17+000: Asocierea Impregilo SpA/Salini SpA; - Autostrada Sebes-Turda Lot II: km 17+000 km 41+250: Asocierea RCM Construzioni SRl/Imob Lux Construct SRL/Consinit SRL/Societatea .

6 MILIOANE de euro pentru un km din autostrada Sebes-Turda. Cine se ocupa de lucrari

CNADNR a selectat constructori romani, italieni si austrieci pentru constructia autostrazii Sebes-Turda, de 70 de kilometri si arata ca derularea licitatiei aferenta celor patru tronsoane a fost realizata in.

Cine va construi autostrada Sebes - Turda: ofertele castigatoare. Un kilometru va costa 6 milioane de euro

Departamentul pentru Proiecte de Infrastructura a anuntat ofertele castigatoare pentru construirea celor 70 de kilometri de autostrada din proiectul A10, Sebes-Turda. Procedura de selectie a constructorilor in cadrul procedurii de licitatie deschisa pentru proiectare si executie a celor patru loturi de autostrada a fost finalizata joi, 19 decembrie.

HARTA INTERACTIVA Cine va construi cei 70 de kilometri din viitoarea A10 Sebes - Turda. Vezi traseul autostrazii si cat costa fiecare lot

Departamentul pentru Proiecte de Infrastructura condus de Dan Sova a anuntat ca a finalizat licitatia si a atribuit realizarea celor 4 loturi din autostrada Sebes - Turda. Cei 70 de kilometri dintre Sebes si Turda, tronson ce ar urma sa lege autostrada A1 de autostrada Transilvania au fost atribuiti pentru aproape 1,9 miliarde de lei si ar trebui sa fie gata in aproape doi ani din momentul inceperii lucrarilor. Pana la semnarea efectiva a contractelor, urmeaza perioada in care se pot depunde contestatii. Vezi in articol pe unde va trece viitoarea autostrada si cat va costa fiecare lot.

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1917 seconds )