Libnet.ro
UNICEF

01:05

Avantaje si dezavantaje ale locuintei la parter. Care sunt criteriile luate in consideratie la cumparare sau inchiriere?

Antena3 Antena3,
Avantaje si dezavantaje ale locuintei la parter. Care sunt criteriile luate in consideratie la cumparare sau inchiriere?

In momentul in care ia decizia de cumparare sau de inchiriere a unei locuinte viitorul cumparator sau chirias isi stabileste anumite criterii in functie de care se va ghida in alegerea acesteia. Propunem pentru cei care intentioneaza sa cumpere sau sa inchirieze un apartament la parterul unui bloc o lista cu avantajele si dezavantajele unei asemenea locuinte. continuă pe Antena3

Alegeri parlamentare 2020. Care sunt atributiile unui senator

Pe data de 6 decembrie romanii cu drept de vot sunt chemati sa aleaga componenta noului Parlament. Care sunt insa principalele atributii pe care senatorii le au. Principalele atributii ale.

Care sunt mastile care ne fac rau. Nu ne protejeaza deloc impotriva covid

Se pare ca ia amploare scandalul mastilor de protectie. Pentru ca au comercializat astfel de produse, ANPC a amendat mari companii de retail precum Lidl, Kaufland si Mega Image, dar si doua lanturi de farmacii cu acoperire nationala Sensiblu si Help Net). Care sunt mastile care ne fac rau si nu ne protejeaza deloc impotriva .

Alegeri parlamentare 2020. Care sunt atributiile unui deputat

Pe data de 6 decembrie romanii cu drept de vot sunt chemati sa aleaga componenta noului Parlament. Care sunt insa mai exact principalele atributii pe care deputatiile au. Care sunt.

IOHANNIS: Modelul axat pe consum a neglijat tocmai investitiile, care sunt baza unei tari

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi, la prezentarea Planului de Relansare si Rezilienta, ca modelul axat pe consum a neglijat tocmai investitiile, care sunt baza unei tari, iar lipsa de investitii in educatie, sanatate sau infrastructura sunt rezultatul unei politici defectuoase, care nu trebuie sa se mai repete, scrie News.

Care sunt cele mai sigure tari in care sa locuiesti pe timp de pandemie. Romania este deasupra Frantei, dar sub Irak si Turcia

Pandemia de COVID-19 a afectat fiecare tara in parte, iar daca SUA si Marea Britanie pareau state care ar fi pregatite sa gestioneze un eveniment de acest gen, s-au confruntat, totusi, cu numere foarte mari de.

Se schimba mastile de protectie din Romania: cum stii care sunt alea bune

Multe dintre mastile care se comercializeaza in Romania nu te protejeaza de infectiile cu coronavirus. Nu sunt conforme cu standarde internationale stabilite pentru astfel de echipamente.

UE a aprobat un acord prin care sunt asigurate 80 de milioane de doze de vaccin anti-covid produs de Moderna

Comisia Europeana a aprobat acordul prin care este asigurata o cantitate de 80 de milioane de doze de vaccin mRNA-1273, vaccinul produs de Moderna impotriva COVID-19, scrie intr-un comunicat de presa.

UE a aprobat un acord prin care sunt asigurate 80 de milioane de doze de vaccin anti-covid produse de Moderna

Comisia Europeana a aprobat acordul prin care este asigurata o cantitate de 80 de milioane de doze de vaccin mRNA-1273, vaccinul produs de Moderna impotriva COVID-19, scrie intr-un comunicat de presa.

PAPA FRANCISC: Cei care sunt impotriva mastilor nu ar protesta niciodata impotriva mortii lui George Floyd

Papa Francisc i-a criticat, intr-o carte publicata luni, pe opozantii mastilor si altor restrictii impuse pentru a limita raspandirea pandemiei de noul coronavirus care, sustine el, nu ar protesta niciodata impotriva mortii lui George Floyd, relateaza AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )