Libnet.ro
UNICEF

13:30

Avertisment MAE pentru romanii care ajung in Italia, cu privire la vremea severa

B1 B1,
Avertisment MAE pentru romanii care ajung in Italia, cu privire la vremea severa

Ministerul Afacerilor Externe ii informeaza pe romanii care merg sau se afla in Italia cu privire la riscul producerii unor fenomene meteorologice severe in aceasta perioada. Este vorba despre precipitatii. continuă pe B1

Avertisment MAE pentru romanii care ajung in Italia, cu privire la vremea severa

Ministerul Afacerilor Externe ii informeaza pe romanii care merg sau se afla in Italia cu privire la riscul producerii unor fenomene meteorologice severe in aceasta perioada. Este vorba despre precipitatii.

UPDATE. Camera Deputatilor: Convocarea lui Melescanu si Stanoevici de catre Comisia pentru romanii din strainatate NU respecta regulamentul Camerei

Comisia pentru romanii din afara granitelor se va intalni, miercuri, cu ministrii Teodor Melescanu si Bogdan Stanoevici, ca sa discute despre desfasurarea votului in diaspora, in cel de-al doilea scrutin al alegerilor prezidentiale, relateaza Mediafax.

Comisia pentru romanii din strainatate se intalneste, miercuri, cu Melescanu si Stanoevici

Comisia pentru romanii din afara granitelor se va intalni, miercuri, cu ministrii Teodor Melescanu si Bogdan Stanoevici, ca sa discute despre desfasurarea votului in diaspora, in cel de-al doilea scrutin al alegerilor prezidentiale, relateaza Mediafax.

Bogdan Mazuru, ambasadorul Romaniei la Paris, critica MAE pentru masurile luate pentru turul doi: Ma astept la un numar considerabil de cetateni romani care sa vina la vot. Vom avea dificultati, pentru Paris aceste masuri sunt insuficiente

Bogdan Mazuru, ambasadorul Romaniei la Paris, critica Ministerul roman al Afacerilor Externe pentru deciziile luate in vederea organizarii turului doi al alegerilor in sectiile din strainatate. Mazuru afirma, intr-un interviu acordat RFI, ca decizia MAE de a suplimenta numarul de cabine de vot, dar de a nu creste numarul sectiilor de votare din diaspora, e binevenita pentru alte sectii de votare din strainatate, dar e o masura care nu va avea efecte la Paris. Bogdan Mazuru averizeaza ca vom avea dificultati, daca numarul de sectii de votare ramane cel din data de doi noiembrie. ) Pentru Paris aceste masuri sunt insuficiente.

Ambasadorul Romaniei la Paris critica MAE pentru masurile ineficiente luate in perspectiva turului II

Orice masura de fluidizare a votului in turul II al alegerilor prezidentiale este binevenita, a declarat ambasadorul Romaniei in Franta, Bogdan Mazuru, inaltul oficial aratand insa ca numai suplimentarea numarului de stampile si a urnelor de votare nu vor fi suficiente. Afirmatiile au fost facute intr-un interviu acordat RFI si ele vin pe fondul intentiei ministrului de Externe, Titus Corlatean, de a nu deschide noi sectii de votare in diaspora, cu toate ca Biroul Electoral Central a explicat ca MAE are, legal, aceasta posibilitate.

LSRS critica masurile luate de MAE pentru votul in strainatate

Liga Studentilor Romani in Strainatate LSRS) critica masurile luate de Ministerul de Externe pentru organizarea celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale in diaspora, se arata intr-un comunicat remis, luni, presei.

Studiu: De Black Friday 2014, aproape 30% din romanii care locuiesc la oras vor cumpara

Black Friday 2014 se deruleaza pe 21 noiembrie si se pare ca interesul pentru achizitionarea de produse este unul ridicat in randul consumatorilor din mediul urban. Conform studiului realizat de compania iSense. Solutions, 28% din locuitorii din mediul urban au afirmat ca vor face cumparaturi de Black Friday, in timp ce jumatate 54%) nu stie sigur daca vor cumpara, urmand sa ia o decizie in functie de promotiile existente. Vor achizitiona produse de Black Friday in special persoanele cu varsta cuprinsa [].

Melescanu si Stanoevici vor avea, miercuri, o intrevedere cu Comisia pentru romanii din strainatate, pe tema votului din diaspora

Comisia pentru comunitatile de romani din afara granitelor tarii va avea, miercuri, o intrevedere cu ministrii Teodor Melescanu si Bogdan Stanoevici pe tema desfasurarii votului in diaspora in cel de-al.

Brasov. Jandarmii au dat amenzi unor participanti la mitingul de solidaritate cu romanii care nu au putut vota in diaspora

Jandarmii au dat duminica trei amenzi, la Brasov, in timpul mitingului de sustinere a romanilor din diaspora care nu au putut sa voteze in primul tur de scrutin.

Aplicatia pentru mobil care rezolva problema votului din diaspora

Un roman din diaspora pretinde ca a gasit solutia pentru cea mai mare problema a concetatenilor care vor sa voteze in strainatate. Este vorba despre o aplicatie pentru telefonul mobil care permite utilizatorilor sa stie in timp real la ce sectii de vot din zona in care se afla se voteaza si in ce ritm.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )