Libnet.ro
UNICEF

21:45

Avocat: Gheorghe Dinca sustine ca a fost lovit cu picioarele de anchetatori, la perchezitii A avut remuscari si a cedat presiunii psihice

Hotnews Hotnews,
 Avocat: Gheorghe Dinca sustine ca a fost lovit cu picioarele de anchetatori, la perchezitii A avut remuscari si a cedat presiunii psihice

Gheorghe Dinca, barbatul acuzat de uciderea celor doua fete din Caracal, sustine ca a fost lovit cu picioarele de catre anchetatori, la descinderile de vineri dimineata din locuinta sa, si ca ar avea fracturi costale, afirma avocatul din oficiu Alexandru Bogdan. Aparatorul a mai spus ca Dinca a avut remuscari si ca a cedat presiunii psihice. continuă pe Hotnews

CRIME iN SERIE iN CARACAL Gheorghe Dinca sustine ca a fost lovit in timpul descinderii si cere ingrijiri medicale. Avocat: Dosarul se bazeaza pe recunoastere pentru ca probatoriul este foarte subtire (VIDEO)

Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimelor din Caracal, cere ingrijiri medicale in spatele gratiilor. Barbatul sustine ca anchetatorii l-au lovit cu picioarele cand a fost imobilizat. Potrivit.

in urma cu doua saptamani, Gheorghe Dinca a fost la un pas sa-si vanda casa pentru 50.000 de euro. Barbatul care a intrat in locuinta, dezvaluiri socante despre ce se afla acolo

In urma cu doua saptamani, Gheorghe Dinca a fost la un pas sa-si vanda casa pentru 50. 000 de euro. Barbatul care a intrat in locuinta a facutdezvaluiri socante despre ce se afla.

Presupusul criminal din Caracal, Gheorghe Dinca, a fost arestat. Cum a reactionat cand politistii l-au scos din tribunal sa-l duca in arest - VIDEO scandalos

Suspectul principal de la Caracal, Gheorghe Dinca, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzatiile de viol si trafic de minori. Va amintim ca Alexandra, in varsta de 15 ani, a fost data.

CRIME iN SERIE iN CARACAL SURSE: Gheorghe Dinca a fost AUDIAT pentru o a PATRA VICTIMA

Detalii cutremuratoare ies la iveala in cazul Caracal. Gheorghe Dinca ar fi audiat si intr-un al patrulea dosar. Este vorba despre o crima petrecuta acum 20 de ani, scrie stiripeurse. ro.

DIICOT: in perioada 2004-2019 Gheorghe Dinca nu a fost vizat de niciun dosar penal in cazul Luizei, DIICOT a fost sesizata la peste o luna de la plangerea facuta de bunic la Politie

Gheorghe Dinca, barbatul acuzat de uciderea celor doua adolescente, nu a fost implicat in niciun dosar penal la DIICOT in perioada 2004-2019, nici in Olt si nici in Craiova, anunta DIICOT. Institutia precizeaza ca in cazul disparitiei Luizei procurorii DIICOT au fost sesizati pentru infractiunea de trafic de persoane in 5 iunie, la mai bine de o luna de la savarsirea faptei, desi plangerea penala formulata de catre bunicul fetei fusese inregistrata la Postul de Politie Diosti inca din 15 aprilie.

Gheorghe Dinca, suspect intr-o alta crima! Asemanare mare intre victima si cele doua fete omorate

Gheorghe Dinca a fost audiat de catre anchetatori cu privire la o alta crima, produsa in urma cu patru ani, in Craiova. Este vorba de Alexandra Goghez, o tanara gasita moarta, in Parcul Nicola.

Ce se intampla cu Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul crimei oribile de la Caracal: DIICOT a facut anuntul

Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal despre care se crede ca este un criminal in serie, a ajuns pe mainile politistilor. El a fost scos cu duba Politiei din casa in care se presupune ca le-a ucis cu brutalitate pe cele doua adolescente. ACTUALIZARE: Gheorghe Dinca a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, au decis, .

Lovitura de teatru in arestul Politiei. Ce a facut Gheorghe Dinca imediat ce a fost bagat dupa gratii. Procurorii DIICOT nu au mai putut face nimic

Procurorii DIICOT au facut demersuri in dimineata zilei de 29 iulie pentru a-l scoate din arest pe Gheorghe Dinca si a-l transporta sub escorta in zona Barajului de la Stoenesti, un baraj pe Olt, aflat la o.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Gheorghe Dinca a fost dus, luni dimineata, in casa ororilor pentru o noua reconstituire (VIDEO)

Gheorghe Dinca, criminalul din Caracal care si-a recunoscut ambele crime, atat in cazul Alexandrei Macesanu, cat si al Luizei Melencu, a fost adus luni dimineata in casa ororilor, pentru o noua.

Criminalului din Caracal i s-a facut rau. Audierea lui Gheorghe Dinca de la DIICOT a fost intrerupta. Va fi reluata dupa ora 8

Gheorghe Dinca a ajuns in urma cu mai mult de o ora la sediul DIICOT Craiova, la audieri, unde da detalii referitoare la .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )