Libnet.ro
UNICEF

07:00

Avocatul din Iasi care a ucis un om, arestat preventiv

Antena3 Antena3,
Avocatul din Iasi care a ucis un om, arestat preventiv

Magistratii de la Curtea de Apel Iasi au decis arestarea preventiva pentru 30 de zile a avocatuluiIulian Gafon. Avocatul, fiind sub influenta alcoolului, a pierdut controlul volanului si a intrat cu. continuă pe Antena3

Soferul acuzat ca a ucis o arhitecta, pe care o cunoscuse cu cateva ore inainte, a fost arestat preventiv

Cristian Catana, barbatul care a provocat marti dimineata un accident mortal pe strada Cluj din Timisoara a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia a fost luata de judecator in lipsa inculpatului, aflat in spital ca urmare a accidentului pe care l-a produs.

Crima de la Cugir: barbatul care si-a injunghiat fosta iubita si pe tatal acesteia in strada, arestat preventiv

Barbatul din Cugir care si-a injunghiat, in plina strada, fosta iubita, precum si pe tatal acesteia, care a decedat la spital, a fost arestat preventiv duminica seara de magistratii Tribunalului Alba. Ghinea Florin Nicolae risca pana la 25 de ani de inchisoare.

Coruptie la Loteria Romana. Fostul sef Gheorghe Benea va fi cercetat sub control judiciar, iar seful serviciului de achizitii, Ovidiu Rapanu, a fost arestat preventiv. DNA acuza un prejudiciu de doua milioane de lei

Fostul sef al Loteriei, Gheorghe Benea, va fi cercetat sub control judiciar in urmatoarele 60 de zile, in timp ce seful serviciului de achizitii, Ovidiu Ripanu, a fost arestat preventiv, in dosarul in care sunt anchetati de coruptie in legatura cu innoirea parcului auto al Loteriei Romane. Decizia a fost luata in cursul noptii de Tribunalul Bucuresti si poate fi contestata.

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui LPF, a fost arestat preventiv intr-un dosarul de lipsire de libertate

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, a fost arestat preventiv intr-un dosar in care se fac cercetari pentrulipsire de libertate, loviri, distrugere si favorizarea infractorului. Decizia apartine Tribunalului Bucuresti si este definitiva.

Dosarul Loteria: Fostul sef, sub control judiciar. Seful Serviciului Achizitii a fost arestat preventiv (VIDEO)

Fostul sef al Loteriei Romane, Gheorghe Benea, a fost pus sub control judiciar, in timp ce Ovidiu Ripanu, seful Serviciu Achizitii in cadrul Loteriei, a fost arestat preventiv, informeaza B1.

Daniel Dragomir, arestat preventiv pentru spionarea sefei DNA Laura Codruta Kovesi in dosarul Black Cube a fost fotografiat in aceasta vara la mare alaturi de Alina Bica si Remus Truica (FOTO)

Fostul ofiter SRI Daniel Dragomir a fost arestat pentru 30 de zile in dosarul Black Cube privind spionarea comunicatiilor, plus hartuirea familiei si a unor apropiati ai procurorului-sef al DNA,.

Mario Iorgulescu, fiul presedintelui LPF, arestat preventiv alaturi de alte trei persoane (VIDEO)

Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, seful Ligii Profesioniste de Fotbal, ramane in arest preventiv pentru 30 de zile, dupa o decizie a magistratilor, arata B1 TV. Acesta este implciat.

Dosarul Loteria: Ovidiu Ripanu, arestat preventiv, Gheorghe Benea, pus sub control judiciar

Tribunalul Bucuresti a decis arestarea preventiva a fostului sef al Serviciului Achizitii din Loteria Romana Ovidiu Ripanu si cercetarea sub control judiciar a fostului director al Loteriei Romane Gheorghe Benea, in dosarul de coruptie privind.

Avocat din Iasi, retinut dupa ce a condus beat, a omorat un pieton si a fugit de la locul accidentului

Avocatul Iulian Gafon si-a petrecut noaptea de sambata spre duminica in spatele gratiilor, dupa ce a urcat beat la volan, cu permisul suspendat, si a accidentat mortal un barbat, aflat pe trecerea de pietoni, relateaza Agerpres.

Cunoscut avocat din Iasi, retinut dupa ce ar fi condus sub influenta alcoolului, a omorat un pieton si a fugit de la locul accidentului

Avocatul Iulian Gafon si-a petrecut noaptea de sambata spre duminica in spatele gratiilor, dupa ce a urcat beat la volan, cu permisul suspendat, si a accidentat mortal un barbat, aflat pe trecerea de pietoni, transmite Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2467 seconds )