Libnet.ro
UNICEF

11:16

Avocatul Poporului - sesizare din oficiu in cazul unui barbat decedat in drum spre un spital din Fagaras

Adevărul Adevărul,
Avocatul Poporului - sesizare din oficiu in cazul unui barbat decedat in drum spre un spital din Fagaras

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu in cazul unui barbat care a murit in drum spre spitalul din Fagaras, in contextul in care mass-media locala a semnalat lipsa medicilor si masinilor din dotarea Ambulantei Fagaras. continuă pe Adevărul

Gestul impresionant al unui barbat din Iasi. Doneaza sange de 30 de ani: Maine putem cadea la pat

Un barbat din Iasi doneaza sange de 30 de ani si in tot acest timp a salvat zeci de vieti. Omul doneaza lunar sange si toti angajatii Centrului de Transfuzii din Iasi il cunosc. Azi mergem pe.

Gestul incredibil al unui barbat pentru sotia sa nevazatoare. Ce a invatat sa faca pentru ea a impresionat o lume intreaga

Un barbat de 84 de ani a fost la un curs de make-up pentru a invata cum sa-si machieze sotia sa, care a inceput sa-si piarda vederea. Mona suferea de o afectiune care ii deteriora vederea tot mai mult pe.

IMAGINI INCREDIBILE surprinse la o gradina zoologica din SUA: Reactia unui urs cand un copil incepe sa sara lasa vizitatorii cu gura cascata (VIDEO)

Ian, in varsta de cinci ani, este un vizitator frecvent al gradinei zoologice din Nashville, SUA. Copilul a decis, in timp ce trecea pe langa cusca ursilor, sa sara de mai multe ori, iar spre mirarea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )